#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Intalnire cu scantei intre producatorii agricoli si institutiile din subordinea CJ Alba

Intalnire cu scantei intre producatorii agricoli si institutiile din subordinea CJ Alba

Revista nr. 219 | 09-01-2014 | Alexandru Mitchievici


Consiliul Judeţean Alba a găzduit o întâlnire între asociaţiile producătorilor din agricultură şi instituţiile judeţene care răspund de agricultură.

Cel mai vehemnt a fost Călin Matieş, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale, Ecologice şi de Casă „Alba Transilvania”, care a ameninţat cu demisia dacă lucrurile nu se schimbă.

Călin Matieş, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale, Ecologice şi de Casă „Alba Transilvania”: „Eu îmi dau demisia din chestia asta. Membrii asociaţiei pe care o reprezint nu ştie ce face Casa Agricolă. Eu nu ştiu ce aţi făcut. Pe dvs, doamna Nemeş, vă cunosc personal, dar nu ştiu cu ce se ocupă Casa Agricolă din judeţul Alba. Camera Agricolă e ca instituţia condusă de Corneliu Orzea (Camera de Comerţ şi Industrie Alba), în afară de faptul că-i implică CJ Alba în diferite activităţi, eu nu ştiu cu ce se ocupă Camera de Comerţ şi Industrie Alba. Nu mi-e teamă să spun adevărul, chiar dacă ştiu că îi voi zgândări pe unii”.

Mirela Nemeş, directoarea Camerei Agricole Alba: „Am făcut sute de proiecte, am făcut cursuri. În câţiva ani prin mâinile noastre au trecut 8.500 de persoane, şi de la produse tradiţionale şi de la crescătorii de animale sau apicultori”.

Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba, a încercat o pacificare a celor prezenţi: „De acum înainte Camera de Comerţ va face ce a făcut, dar şi mai mult decât atât. Vă rog pe voi producătorii să spuneţi ce trebuie făcut. pe noi ne interesează ce face Camera de Comerţ. Până acum Camera ţinea de Ministerul Agriculturii şi pe ei nu-i interesau nimic din ce se întâmplă în ţara asta. Pe noi ne interesează. Spuneţi ce vreţi să facă Camera şi va face”.

Camera Agricolă Alba are 12 angajaţi şi a trecut de curând de la Ministerul Agriculturii în coordonarea Consiliului Judeţean Alba.

Ion Dumitrel nu a ratat ocazia să taxeze ectivitatea Direcţiei Agricole: „Direcţia Agricolă a judeţului Alba nu a făcut nimic să-i ajute pe agricultori!”


 

Taguri: intalnire, scantei, agricultori, institutiile, subordinea, CJ Alba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>