#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Vicepresedintele CJ Alba cere demisia sefului CNADNR dupa carambolul de la Cunta

Vicepresedintele CJ Alba cere demisia sefului CNADNR dupa carambolul de la Cunta

Revista nr. 217 | 22-12-2013 | Alexandru Mitchievici


Autostrada Cunţa-Orăştie a declanşat un scandal politic care-i are ca protagonişti pe Florin Roman, vicepreşedintele CJ Alba, şi Narcis Neaga, şeful CNADNR-ului.

Într-o postare pe facebook Florin Roman solicită demisia lui Narcis Neaga după carambolul de la Cunţa unde au fost implicate peste 30 de maşini.

Florin Roman: „Dacă am fi trăit într-o ţară civilizată, azi directorul CNADR, fălosul Narcis Neaga, specialistul în concesiuni, ar fi trebuit să-şi înainteze demisia de onoare. Aşa cum ne-am obişnuit cad capetele celor mici, ale şefului de la Pianu, deşi pe autostradă s-a aruncat cu antiderapant. Principalul vinovat este CNADR care a atribuit în mod absolut iraţional deszăpezirea pe timp de iarnă la...Timişoara!!! Asta este incompetenţă cât casa.

Atrag atenţia ca astfel de accidente se mai pot produce în orice moment. Cele două noduri de la Sebeş şi Cunţa sunt fără puncte de deszăpezire. La o ninsoare puternică se blochează tot. Cum au gândit şefii aştia de la CNADR să facă punct de deszăpezire doar la Pianu şi să nu asigure deszăpezire pe cele două noduri, unde se ştie şi gradul ridicat de umezeală??? Numai nişte incompetenţi puteau gândi de asemenea manieră.

Colac peste pupăză, degringolada de CNADR este întreţinută de comunicatul instituţiei care vorbeşte de carambol pe autostrada Sebeş-Turda!!! Incompetenţă şi suficienţă, soldată cu răniţi şi un carambol cu 40 de maşini. Din acest motiv îi cer demisia lui Narcis Neaga!”.

În urmă cu 3 zile a fost inaugurat tronsonul de autostradă Cunţa-Orăştie, fiind inclusă şi Ocolitoarea Sebeşului. Cu acel prilej Narcis Neaga a afirmat că meritul pentru viitoarea autostradă Sebeş-Turda aparţine exclusiv premeirului Victor Ponta şi ministrului Dan Şova. Lucru care l-a supărat pe Florin oman şi l-a determinat să acuze politizarea inaugurării tronsonului Cunţa-Orăştie.

Un carambol politic de toată frumuseţea cu final... surpriză!
 

Taguri: vicepresedintele, CJ Alba, cere, demisia, seful, CNADNR, Narcis Neaga, dupa, carambolul, Cunta, Florin Roman

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>