#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Sarboaica Marina Mandic joaca pentru CSU Alba Iulia

Sarboaica Marina Mandic joaca pentru CSU Alba Iulia

Revista nr. 217 | 04-01-2014 | Alexandru Mitchievici


Echipa CSU Alba Iulia a realizat primul transfer în pauza competiţională de iarnă a Campionatului Naţional de Baschet Feminin.

Sârboaica Marina Mandic vine din campionatul Slovaciei, de la echipa MBK Ruzomberok, înlocuind-o pe Jovana Vukoje, care s-a despărţit pe cale amiabilă de echipa din Alba Iulia după un sezon şi jumătate pe CSU.

Marina Mandic are 30 de ani, măsoară 1,82 m şi evoluează pe poziţiile 3 şi 4. Înainte de a juca pentru vicecampioana Slovaciei, MBK Ruzomberok, Mandic a mai jucat în Serbia la Partizan Belgrad şi ZKK Vrsac - după cum se arată într-un comunicat al CSU Alba Iulia.

Marina Mandic, noua extremă a CSU Alba Iulia, a declarat: „Am auzit multe lucruri frumoase despre această echipă, despre oraş, fani şi a fost o decizie uşor de luat pentru mine. Sunt fericită să fiu aici şi sper că pot ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele. E principalul motiv pentru care am venit la Alba Iulia. Îl cunosc foarte bine pe Miroslav Popov, este antrenorul cu care am lucrat cei mai mulţi ani din carieră şi cred că vom avea şi aici o colaborare foarte bună”.

La rândul său tehnicianul albaiuliencelor, Miroslav Popov, a precizat: „Am avut nevoie de o nouă jucătoare valoroasă, pentru că Jovana a decis să nu mai continue aici. Este o sportivă polivalentă, poate juca posturile 3 şi 4, cred că ea şi cu Chastity îşi pot schimba poziţiile în orice moment şi avem mai multe soluţii în joc. Este important să se integreze cât mai repede în echipă, să joace, este nevoie de timp, dar este o fată inteligentă, cu experienţă şi cred că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele”.


Foto: CSU Alba Iulia


 

Taguri: sarboaica, Marina Mandic, joaca, baschet, feminin, CSU, Alba Iulia, Miroslav Popov, antrenor

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>