#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Sanctiuni de la CNADNR dupa carambolul rutier de pe autostrada Sibiu-Orastie

Sanctiuni de la CNADNR dupa carambolul rutier de pe autostrada Sibiu-Orastie

Revista nr. 216 | 22-12-2013 | Alexandru Mitchievici


În urma carambolului rutier de pe sectorul Cunţa-Sebeş al autostrăzii, Compania Naţională de Autostrăzi a emis următorul comunicat:

În urma evenimentului rutier produs în data de 22.12.2013, ora 8.30... directorul general Narcis Ştefan Neaga a dispus următoarele:


„Începerea imediată a cercetării disciplinare a factorilor responsabili de producerea evenimentului precum şi aplicarea sancţiunilor corespunzătoare după finalizarea cercetării disciplinare.

Suspendarea din funcţie a domnului Mallasz Robert, şeful Centrului de Întreţinere şi Coordonare Pianu pe perioada cercetării împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România precizează că acţiunea de combatere a producerii poleiului a început la ora 3.00 prin acţionarea cu 3 (trei) utilaje care au răspândit o cantitate de 16 tone de material antiderapant. La ora 6.00 pe sectorul de autostradă Sebeş-Orăştie s-a efectuat o revizie pentru stabilirea măsurilor de acţionare. La ora 8.40 pe sectorul de autostradă cuprins între km 293-km 316, s-a acţionat prin răspândirea a 32 tone de sare cu 2 (două) autobasculante cu lamă şi răspânditor pe sensul Pianu-Cunţa şi cu 2 (două) Unimog-uri pe sensul Cunţa-Pianu.

Circulaţia se desfăşoară normal pe sensul de mers Cunţa-Sebeş, fiind închisă pe sensul de mers Sebeş-Cunţa până la finalizarea cercetărilor Poliţiei.

CNADNR SA va comunica reluarea circulaţiei imediat după finalizarea cercetărilor specifice de către Poliţia Rutieră.

Participanţii la trafic se pot informa cu privire la starea reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TELVERDE 0800.80.9360, sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale)”.


 

Taguri: sanctiuni, CNADNR, carambol, rutier, autostrada, Sibiu, Orastie, Mallasz Robert, Cunta

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>