#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Eleva Andreea Cordon din Alba Iulia, castigatoare in Gala Nationala a Voluntarilor

Eleva Andreea Cordon din Alba Iulia, castigatoare in Gala Nationala a Voluntarilor

Revista nr. 216 | 17-12-2013 | Alexandru Mitchievici


În data de 12 decembrie, Arenele BNR din Bucureşti au găzduit Gala Naţională a Voluntarilor, organizată de Federaţia VOLUM.

Judeţul Alba a fost reprezentat prin Asociaţia Absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia (ALUMNI) şi Asociaţia SM SPEROMAX Alba.

ALUMNI a avut în competiţie două proiecte: la secţiunea Cultură - proiectul „Arhex-Arheologie Experimentală”, iar la secţiunea Culturăla secţiunea Tineret - proiectul „Pregătiţi pentru Viitor”.

În finală s-au aflat şi doi dintre voluntarii din Alba Iulia: Andreea Cordon, la categoria Voluntar Junior şi Florin Ciortea, la secţiunea Educaţie.

Pentru implicarea în proiectul Pregătiţi pentru viitor - unde a coordonat 15 tineri, dar şi în alte numeroase activităţi ale Asociaţie Absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Andreea Anamaria Cordon a fost declarată câştigătorul secţiunii Voluntarul Anului Junior.

Andreea are 17 ani şi este elevă. În proiectul „Pregătiţi pentru Viitor” ea a fost membru al echipei de proiect, participând la toate activităţile mari ale acestuia. Responsabilităţile ei au însumat 320 de ore de voluntariat şi au constat în redactare de comunicate de presă, invitaţii, materiale în cadrul atelierelor de lucru etc.

În proiectul „Hidden Alba Iulia”, Andreea Anamaria Cordon a condus echipa de proiect şi încă alţi 10 voluntari, implicându-se în fiecare activitate. Sub coordonarea ei, proiectul a fost premiat la Gala YouthBank ca fiind cel mai bun proiect anteprenorial, echipa reuşind să strângă 3.400 de lei.

În proiectul „Ştiu cine sunt, Ştiu ce vreau”, Andreea s-a implicat în partea de mobilizare şi promovare a atelierelor, dar şi în partea efectivă de desfăşurare a acestora.

În cadrul proiectului ARHEX, Andreea Cordon s-a implicat în activitatea de promovare, însumând 5 ore de voluntariat.

În cadrul proictului „Voluntar Implicat şi Pregătit”, Andreea face parte din echipa de proiect şi s-a implicat în toate activităţile, inclusiv în activitatea de scriere a proiectului.

Andreea Cordon s-a mai implicat şi în Săptămâna Naţională a Voluntariatului, alocând 20 de ore.

„Asociaţia ALUMNI o felicită şi îi mulţumeşte pentru toată munca depusă ca voluntar al asociaţiei. De asemnea trimitem mulŢumiri tuturor voluntarilor şi membrilor care s-au implicat în proiectele noastre”, a declarat Cristian Dima, preşedinte Asociaţiei ALUMNI din Universitatea Alba Iulia.


 

Taguri: eleva, Andreea Anamaria Cordon, Alba Iulia, castigatoare, gala, nationala, voluntarilor, ALUMNI, pregatiti, pentru, viitor

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>