#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Ziaristii, tinuti 2 ore pe marginea drumului pentru o inaugurare de autostrada cu Ponta si Sova

Ziaristii, tinuti 2 ore pe marginea drumului pentru o inaugurare de autostrada cu Ponta si Sova

Revista nr. 216 | 19-12-2013 | Alexandru Mitchievici


19 decembrie 2013, ziua marii inaugurări a autostrăzii Sibiu-Orăştie.

Afară sunt -5 grade Celsius. Ora 11.00. Vântul bate cu asprime la intrarea în comuna Pianu de Jos în apropierea locului unde va fi conferinţa de presă a premierului Victor Ponta şi a ministrului Dan Şova.

Vreo 30 de ziarişti sunt ţinuţi în marginea drumului. Peste ceva timp ar trebui să urmeze conferinţa de presă şi apoi inaugurarea autostrăzii Sibiu-Orăştie, de fapt Cunţa-Orăştie.

În frig s-a aflat pentru jumătate de oră şi deputatul de Alba Clement Negruţ, care a renunţat să fie ţinut de inauguratori pe marginea drumului şi s-a întors acasă.

După 2 ore, ziariştii sunt lăsaţi să intre la Centrul de monitorizare a autostrătii (Strabag), unde urma să fie conferinţa de presă a premierului Ponta şi a ministrului Dan Şova.

Se anunţă proteste cu camioane pe autostradă... dar ceaţa este cea care îi determină pe Ponta şi Şova să plece de la Sibiu spre Bucureşti, şi nu spre Pianu de Jos la inaugurarea autortrăzii.

După 3 ore de aşteptare (2 ore în frig, o oră la centrul Strabag de pe autostradă), ziariştii află că nu vine Ponta şi Şova, vine doar Narcis Neaga, directorul CNADNR. Alături de Neaga mai sunt prefecţii de Alba şi Hunedoara, deputatul PSD de Alba Ioan Dîrzu şi primarul oraşului Sebeş (oraş care a primit o centură ocolitoare în lungime de 8 km, scăpând de traficul greu).


*Deşi site-ul Guvernului anunţă zilnic, exact, cu proptitudine, programul oficial al premierului, în această zi informaţiile nu au precizat nici un eveniment la care Victor Ponta urma să participe 

Taguri: ziaristii, tinuti, 2 ore, marginea, drumului, inaugurare, autostrada, Victor Ponta, Dan Sova

Ratari

Criticisme (2)

cp
20-12-2013
foarte bine ,nu trebuie sa vina "bocii",sa ne dea drumul pe autostrada...si noua
Raspunde
marius
20-12-2013
gunoaie... si sova si ponta
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>