#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
STP Alba Iulia premiata de Uniunea Internationala a Transportului Rutier

STP Alba Iulia premiata de Uniunea Internationala a Transportului Rutier

Revista nr. 215 | 14-12-2013 | Alexandru Mitchievici


O nouă recunoaştere pentru STP Alba Iulia. Societatea de Transport Public din Alba Iulia a primt de curând premiul de excelenţă din partea Uniunii Internaţionale a Transportului Rutier (IRU), un premiu pentru Cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa (IRU Bus Excellence Award 2013).

Într-o scrisoare de felicitare, secretarul general al Asociaţia Internaţională pentru Transport Public (UITIP), Alain Flausch, şi managerul pentru Europa Centrală şi de Est, Artur Perchel, au declarat: „În numele UITP, am dori să vă felicităm călduros pentru câştigarea prestigiosului IRU Bus Excellence Award 2013 (…) Ne bucurăm în mod particular pentru faptul că acest premiu ajunge la unul dintre cei mai activi membri ai noştri. Este un succes care poate inspira mai ales companii din Europa Centrală şi de Est care în ultima vreme reuşesc să atingă şi chiar să depăşească standardele europene de transport public. Folosind această ocazie, dorim să subliniem cât de mult apreciază UITP implicarea activă a STP ca membru al organizaţiei noastre, în special în Comitetul pentru Autobuze. Suntem foarte interesaţi ca STP să îşi continue implicarea în forumul UITP şi în alte organisme de lucru ale asociaţiei. Vă rog să nu ezitaţi să ne transmiteţi dorinţele şi aşteptările dumneavoastră în acest domeniu”.

În acelaşi document, secretarul general al UITP, Alain Flausch, şi-a exprimat dorinţa de a vizita STP şi Alba Iulia în anul 2014.

Amintim, Artur Perchel a vizitat Alba Iulia în luna martie 2013.

Premiu câştigat de STP Alba Iulia (IRU Bus Excellence Award 2013) a fost acordat pentru investiţii importante într-o flotă de vehicule confortabile şi ecologice, pentru facilităţile dedicate persoanelor cu dizabilităţi şi pentru programul său punctual, sistemul integrat de ticketing, gradul de satisfacţie al clienţilor şi politica de informare a călătorilor.

„Juriul a răsplătit STP SA Alba Iulia pentru politica sa remarcabilă şi cuprinzătoare care îndeplineşte toate obiectivele campaniei SMART MOVE, şi va deveni, fără îndoială, o sursă de inspiraţie şi un model pentru multe companii din regiune”, a spus Yves Mannaerts, vicepreşedinte IRU, cu prilejul decernării premiului.

Potrivit reprezentanților IRU, cel mai mult au contat realizările deosebite ale STP într-un timp scurt, într-o zonă a UE în care lucrurile se schimbă de cele mai multe ori prea încet sau în direcţii greşite.

Uniunea Internaţională de Transport Public (UITP) este o reţea intenaţională pentru autorităţi şi operatori, institute de ştiinţă şi cercetare şi furnizori de servicii legate de industria transporturilor. UITP are în prezent peste 3.400 de membri din 92 de ţări şi se consideră avocatul global al transportului public şi al inovaţiilor din acest sector.

STP Alba Iulia este membru UITP din 2007, iar anul trecut, operatorul din Alba Iulia a găzduit întâlnirea cu numărul 100 a Comitetului de Transport Regional al acestei organizaţii, în timpul căruia s-au pregătit documentele pentru Congresul Mondial al UITP din 2013.


 

Taguri: firma, STP Alba Iulia, premiata, uniunea, internationala, transportul, rutier, Alain Flausch, Artur Perchel, Yves Mannaerts

Ratari

Criticisme (1)

Violeta
14-12-2013
premiu bine meritat de STP Alba Iulia ! sunt extraordinari prin ceea cea au facut pt transportul in comun ! felicitari !!!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>