#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Conferinta regionala privind stadiul implementarii P.O.R. in Regiunea Centru

Conferinta regionala privind stadiul implementarii P.O.R. in Regiunea Centru

Revista nr. 214 | 08-12-2013 | Alexandru Mitchievici


Marţi, 10 decembrie 2013, ora 10.00, în sala de conferinţe a Hotelului Parc din Alba Iulia, va avea loc Conferinţa regională privind stadiul implementării Programului Operaţional Regional în Regiunea Centru

Vor fi analizate mai multe aspecte din activitatea ADR: impactul acestui program în Regiunea Centru, prin vizualizarea rezultatelor proiectelor; problemele întâmpinate în timpul derulării proiectelor şi soluţiile găsite pentru rezolvarea sau preîntâmpinarea acestora, alte teme de actualitate privind viitoarea perioadă de programare, ţinând cont de lecţiile învăţate până în prezent.

„Regiunea Centru are o Strategie coerentă de dezvoltare regională. ADR Centru a structurat, cu sprijinul reprezentanţilor administraţiei publice locale, un portofoliu consistent de proiecte. Ţinând cont de obiectivele noii perioade de programare, dorim ca, prin această conferinţă, să realizăm şi o prognoză privind modalităţile de pregătire a viitoarelor cereri de finanţare, care să conducă la utilizarea eficientă a fondurilor UE în perioada 2014-2020”, se arată într-un comunicat al ADR Centru.


 

Taguri: conferinta, regionala, privind, stadiul, implementare, POR, regiunea, centru, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>