#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Ziua Dragostei, o traditie adoptata la Liceul Teoretic din Teius

Ziua Dragostei, o traditie adoptata la Liceul Teoretic din Teius

Revista nr. 18 | 11-02-2010 | Alexandru Mitchievici

Liceenii din Teiuş şi-au făcut un obicei din a sărbători Dragostea la 14 februarie, chiar dacă este o sărbătoare care vine din tradiţia americană (Sfântul Valentin/ Valentine's Day). Pentru că 14 februarie cade într-o zi de duminică, anul acesta totul se va desfăşura vineri, 12 februarie, zi „decretată” de ei ca Ziua Dragostei!
Printre momentele sărbătorii sunt: mult aşteptatul „Panou al dragostei”, pe care vor putea fi lăsate mesaje, texte scrise pe inimioare, desene etc., de la elevi pentru elevi, sau de la elevi pentru profesori.
Amatorii de amintiri fotografice se vor putea fotografia cu o inimă „uriaşă”, iar la radioul liceului vor putea face dedicaţii muzicale.
La finalul zilei, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a oraşului va avea loc Balul  îndrăgostiţilor, care va cuprinde şi concursul (deja de tradiţie) pentru desemnarea „celei mai frumoase perechi”. Perechile concurente întruchipează cupluri celebre: Romeo şi Julieta, Frumoasa şi Bestia, Antoniu şi Cleopatra etc. Elevii au pregătit şi câteva momente artistice care vor fi prezentate în pauzele concursului. Gazda spectacolului va fi Eugenia Bogdan - elevă în clasa a XI-a Real, şi … Cupidon, evident!

Taguri:ziua, dragostei, o traditie, adoptata, Liceul Teoretic, Teius, Valentine

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>