#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Platforma Civica Actiunea 2012 ii invita pe albaiulieni sa afiseze steagurile tricolore

Platforma Civica Actiunea 2012 ii invita pe albaiulieni sa afiseze steagurile tricolore

Revista nr. 213 | 26-11-2013 | Alexandru Mitchievici


Alături de albaiulieni de Ziua Unirii se va afla şi Platforma Civică Acţiunea 2012 din Basarabia.

În programul oficial de Ziua naţională, basarabenii vor avea două momente dedicate tricolorului şi României de dincolo de Prut.

Membrii Acţiunii 2012 vor defila prin Cetatea Alba Iulia cu 95 de steaguri imense şi vor înălţa 95 de lampioane pentru Unire - marcând cei 95 de ani de la Marea unire a românilor.

Platforma Civică Acţiunea 2012 va marca Ziua Naţională a României în două capitale ale Unirii de la 1918: Alba Iulia şi Chişinău, invitându-i pe toţi unioniştii să se alăture acestor acţiuni.

Persoanele care nu reuşesc să plece din localitatea natală spre Alba Iulia sau Chişinău, pot organiza propriile evenimente referitoare la Unire, afişând bannere şi steaguri tricolore în centrul oraşului în care locuiesc sau să participe la campania ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE.

La Chişinău, Platforma Civică Acţiunea 2012 va organiza momentul central al zilei, un lanţ uman în jurul Guvernului din Chişinău, la ora 14.00 şi va colabora cu celelalte organizaţii şi grupuri de iniţiativă care desfăşoară evenimente dedicate zilei de 1 decembrie.

Persoanele interesate să sărbătorească Ziua Unirii la Alba Iulia sau să participe la campania ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE sunt rugate să contacteze reprezentanţii Platformei Civice Acţiunea 2012, filiala Alba, la numărul de telefon: 0784.41.72.82.


 

Taguri: platforma, civica, actiunea, 2012, invita, albaiulieni, sa afiseze, steaguri, tricolore

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>