#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Deputatul PMP Negrut acuza mari tensiuni in PDL Alba

Deputatul PMP Negrut acuza mari tensiuni in PDL Alba

Revista nr. 212 | 21-11-2013 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 23 noiembrie 2013, vor avea loc alegeri pentru Biroul Permanent Judeţean al PDL Alba, alegeri la care Ion Dumitrel şi senatorul Alexandru Pereş au anunţat că vor fi doar... observatori. Cei doi şi-au anunţat intenţia de a nu candida pentru nici un post ÎN BPJ Alba.

Fost coleg cu Pereş şi Dumitrel în organizaţia PDL Alba, deputatul PMP Clement Negruţ a comentat situaţia PDL Alba: „Dacă ne uităm că singurul preşedinte de Consiliul Judeţean al PDL-ului nu face parte nici din Biroul Permanent Naţional nici din Biroul Permanent Judeţean e ceva acolo. PDL-ul este în scădere de formă, cum se zice în fotbal, şi în degringoladă mare... Nu ştiu dacă sunt fricţiuni între anumite grupuri din PDL, dar când anunţi că nu participi în alegeri înseamnă foarte clar că sunt probleme în PDL. Eu personal nu cred că Pereş şi Dumitrel nu vor face parte din BPJ Alba”.

În ultimii 3 ani, Negruţ a părăsit PDL-ul de două ori. În martie 2011 deputatul Negruţ a plecat acuzând grave nereguli în alegerile interne din PDL Alba, dar după 2 luni a revenit pe o funcţie importantă. În septembrie 2013, Negruţ a părăsit încă o dată PDL-ul, devenind preşedinte interimar al partidului fondat de consilierii preşedintelui Băsescu, Partidul Mişcarea Populară.

PDL Alba a reuşit cel mai bun scor dintre filialele partidului la nivel naţional în alegerile din anul 2012.


 

Taguri: deputatul, PMP, Clement Negrut, acuza, mari, tensiuni, PDL Alba, Ion Dumitrel, Alexandru Peres, senator

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>