#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
La Alba Iulia artistii plastici profesionisti sunt sabotati de amatori

La Alba Iulia artistii plastici profesionisti sunt sabotati de amatori

Revista nr. 211 | 10-11-2013 | Alexandru Mitchievici


Numai la Alba Iulia se poate întâmpla. Lucrările unui artist plastic au fost scoase din expoziţie pentru a fi înlocuite cu lucrările unui artist amator.

Picturile semnate de Noemi Kusztos, membru UAPR Alba, au fost date jos de o asociaţie care se auto-intitulează a artiştilor plastici.

Pe afişul artistului plastic amator este trecută şi Primăria Alba Iulia, care se asociază cu acest gest...

Expoziţia semnată de albaiulianca Noemi Kusztos a fost vernisată în urmă cu câteva zile şi trebuia să fie prezentă în Galeria Municipală de Artă până în data de 20 noiembrie.


 

Taguri: Alba Iulia, artistii, plastici, profesionisti, sabotati, amatori, Noemi Kusztos

Ratari

Criticisme (4)

costel serbanoiu
10-11-2013
nu au avut tenta pdl asta e un oltean si un ardelaean
Raspunde
FLORYN
12-11-2013
sunt asa de multi care vor sa faca expozitii foaaaaaarte bine pune nene o taxa sa cistigam ceva bani sa mai faca primaria o sala de expozitii .si faceti o lista oficiala publicata in ziarul locaal sa stie toti cine si cind expune in anul ? eu cei drept amator deci daca stiti un pic de latina domni profesionisti nu ar trebui sa va temeti de aceasta categorie - sunt cei care nu picteaza mai prost sau fara scoala ci din inima picteaza si nu pentru bani ca un meserias care categorie se apropie mai mult de profesionisti zic se apropie numa...deci eu fiind arcas aproape profesionist inca nu primesc bani , am pictat arcsi moderni cuarcurile lor si am constatat ca sunt primul in lume care a folosit in pictura aceasta tema as vrea sa ma laud cu lucrarile mele ca imi plac sunt originale , unice cit de cit corect pictate ca tehnica picturala nu vreau sa le vind musai.vreau sa le prezint publicului ... unde sa fac aceasta ? la galeria locaitatii unde locuiesc sau la alta galerie gratuita cum sta bine unora care picteaza din dragoste din amare... am expus in tirgul de vechituri si am fost intrebat cu cit le vind ... 50 lei bucata ... si nu au cumparat ...sunt ca sa fie vazute nu cumparate ...fac parte din procesul educativ...dar cred ca deja scriu ce trebuie sa scrie alte persoane ...profesioniste AR MAI FI SOLUTIA DE DIPLOMATIE POLITICA CUM SICE CONSOARTA SA FACEM FIFTI FIFTI GALERIA SI PUBLICUL VA FI MULTUMIT ... AU MAI FOST RAZBOAIE A GALERIILOR DE ARTA ... PROFESIONISTII AR TREBUI SA STIE CA ... NU VOR CISTIGA , NOUL VINE TOTDEAUNA DE LA AMATORI FIINDCA EI NU AU BARIERE (TOT CA AMATOR AM INVENTAT IN SAH 2 ATACURI DUBLE SI O DESCHIDERE CARE NU AU FOST FOLOSITE DE NIMENI NICIODATA SI NICI O CARTE DE SPECIALITATE NU LE AMINTESTE MACAR, AM CONSTRUIT O CLADIRE CIT UN BLOC SINGUR = DACA VREI POTI ...! )
Raspunde
marius
15-11-2013
sa traiasca si Marza, Traian Marza...
Raspunde
ELENA
16-01-2016
Galeria de Arta din Alba Iulia, o fi ea de arta, dar nu poate expune toata lumea; nici la piata daca te duci si vrei sa vinzi zarzavat, nu te asezi la o taraba, doar pentru ca e libera si te apuci si vinzi; si acolo iti trebuie certificat de producator; daca sunteti atat de buni, de ce va complaceti sa fiti membri unei false uniuni, o uniune fantoma si, nu va faceti o asociatie a voastra, iar nu sa va substituiti alteiea, sa-i furati identitatea; poate nu aveti nicio vina, insa cel care va conduce isi urmareste interesele lui, nicidecum nu este interesat de membrii sai , carora le ia cotizatiile si apoi ii da afara;va place sa fiti reprezentati de intrusi care sunt scosi afara de politie? iar Galeria de arta apartine Primariei Alba Iulia, necesita niste costuri de intretinere, deci nu poate fi pusa la dispozitia oricui; nu sunteti o uniune adevarata, luati legea si cititi-o si va veti convinge; nu are nimeni nimic cu amatorii
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>