#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Primarul Hava spune ca are bani pentru finalizarea bazinului de inot

Primarul Hava spune ca are bani pentru finalizarea bazinului de inot

Revista nr. 211 | 14-11-2013 | Alexandru Mitchievici


În cadrul unui comunicat de presă reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia au anunțat că Guvernul a alocat banii pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic.

După lupte seculare care a durat mai bine de 3 ani, primarul oraşului Alba Iulia susţine că are bani pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare de la bazinul de înot.

Printr-un comunicat de presă primarul Mircea Hava a afirmat că: „Dincolo de discuţiile sterile şi deseori contradictorii pe marginea acestui subiect născute pe plan local, i-am asigurat întotdeauna pe albaiulieni că facem tot ce ne stă în puteri pentru că aceşti bani să fie alocaţi. În mod obiectiv şi constructiv, reprezentanţi ai guvernului au înţeles că nu ne dorim finalizarea bazinului din fală sau mândrie ci ca pe o necesitată stringenta a albaiulienilor, iar angajamentul trebuie respectat. Astăzi putem spune că s-a făcut ce trebuie, iar demersurile noastre sunt flancate de concret, ce-i drept, cu întârziere. Certific disponibilitatea necondiţionată şi imediată de a acoperi cheltuieli în valoare de 2 milioane de lei astăzi, urmând ca încă un milion de lei să fie primiţi în perioada următoare.

La bazin se lucrează în prezent şi am încredere în capacitatea constructorului de a finaliza cât mai curând lucrările. Sper că acţiunile impulsive ale unor politicieni ahtiaţi după propria imagine să nu umbrească această veste bună. Dacă totul s-ar fi rezumat la nivel de proiecte şi intenţii, povestea bazinului olimpic ar fi avut un sfârşit neplăcut. Adeziunea faţă de oraş nu se măsoară prin puterea de a combate ci prin voinţa de a construi”.

Vineri, 15 noiembrie, primarul Hava se va întâlni cu antreprenorul din Cluj şi cu subantreprenorii. Proiectant este SC Transilvania Construct SA, lucrările fiind executate de asocierea dintre S.C. Trustul de Instalaţii şi Construcţii Montaj S.A. (Lider) şi S.C. Grup 4 Instalaţii S.A. & S.C. Ben Oni Loghin S.R.L. din Cluj Napoca.


În acest moment politicienii din Alba (şi primarul Hava şi liberalii) spun că au fost executate circa 93 la sută din lucrările de reabilitare a bazinului...


 

Taguri: primarul, Mircea Hava, spune, are, bani, pentru, finalizarea, bazinul, inot

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>