#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Liberalul Florin Roman isi face drum spre Primaria Alba Iulia

Liberalul Florin Roman isi face drum spre Primaria Alba Iulia

Revista nr. 210 | 08-11-2013 | Alexandru Mitchievici


Liberalul Florin Roman are mari proiecte şi mari ambiţii politico-rutiere. Vrea să parcheze la Primăria Alba Iulia... în locul unui pilot de cursă lungă, care ani de zile a tras frâna de mână, blocând investiţiile externe.

Liderul liberalilor albaiulieni se află în plină ofensivă mediatică. La Alba Iulia au apărut panouri stradale în care sunt prezintate realizările politico-administrative ale lui Florin Roman - cel care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al CJ Alba.

Pe panori se spune că autostrada Sebeş-Turda este opera OMULUI MARILOR PROIECTE Florin Roman...

Una din aceste realizări este proiectul de autostradă care ca lega oraşul Sebeş de Turda, un proiect care va genera 500 locuri de muncă, un proiect care va ajuta la dezovoltarea judeţului Alba.

Roman şi-a folosit din plin vârsta apropiată şi prietenia cu Dan Şova pentru a reporni proiectul de autostradă Sebeş-Turda care fusese abandonat.

Dacă buldozerele şi camioanele constructorilor autostrăzii Sebeş-Turda rămân încă în garaje, motorul campaniei lui Florin Roman a pornit de ceva timp ţintând evident scaunul primarului Mircea Hava.

Mai târziu vom vedea câte inspirată a fost această tinerească grabă mediatică.


 

Taguri: liberalul, Florin Roman, isi face, drumul, spre, primaria, Alba Iulia, Mircea Hava, Sebes, Turda, 500 locuri, munca, Dan Sova

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>