#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Ziua Armatei Romaniei la Alba Iulia

Ziua Armatei Romaniei la Alba Iulia

Revista nr. 208 | 24-10-2013 | Alexandru Mitchievici


Vineri, 25 octombrie 2013, începând cu ora 10.00, la Cimitirul Eroilor din Alba Iulia va avea loc ceremonialul militar de depuneri de coroane de flori în cinstea tuturor eroilor neamului românesc.

Conform organizatorilor „Ziua Armatei României, sărbătorită la 25 octombrie, reprezintă un simbol cu valoare de referinţă pentru poporul rămân, o zi care, dincolo de semnificaţia ei strict istorică, aceea a eliberării, în anul 1944, a ultimei brazde de pământ românesc, glorifică faptele de vitejie ale tuturor eroilor neamului românesc, care ne oferă inestimabile lecţii de viaţă trăite în demnitate şi iubire faţă de ţară”.

„La mulţi ani tuturor celor ce poartă uniforma militară şi fac parte din sistemul militar românesc. Elevilor colegiului le doresc mult succes în misiunea pe care o au, acea de a învăţa şi reuşi la examenele ce-i aşteaptă”, transmite pe această cale colonel Marcel Domşa, comandantul Garnizoanei Alba Iulia.

În ultimele zile, în cadrul proiectului „Armata României în Şcoli” din cadrul planului Ministerului Apărării Naţionale, 20 de elevi militari din Alba Iulia au fost solicitaţi de către Birourile Informare Recrutare din ţară (Vâlcea, Bihor, Deva, Caraş-Severin, Timiş, Cluj, Satu-Mare, Sălaj, Mehedinţi, Bistriţa, Maramureş, Arad şi Alba) pentru a participa (în perioada 16-24 octombrie) la activităţi de informare şi promovare a ofertei educaţionale liceale.


 

Taguri: ziua, armatei, Romaniei, Alba Iulia, colegiul, militar, Mihai Viteazul, Cornel Domsa, colonel

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>