#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Saptamana Nationala Sportul pentru Toti la Sebes

Saptamana Nationala Sportul pentru Toti la Sebes

Revista nr. 206 | 11-10-2013 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 13 Octombrie 2013, la Sebeş are loc finalul Move Week. Evenimentul este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba în colaborare cu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, cu sprijinul oferit de Primăria Municipiului Sebeş şi Clubul Municipal Sebeş.

În Parcul Arini vor avea loc concursuri sportive şi sportiv-distractive: tenis de câmp, fotbal, tenis cu piciorul, badminton, ştafetă, darts, sărituri cu mingea, tir cu arcul etc.

Sunt invitaţi să participe iubitori ai sportului şi mişcării în aer liber in cadrul proiectului „Move Week România – Săptămâna Naţională Sportul pentru Toţi 2013”.

Organizatorii îlansează o invitaţie: „Aşteptăm copiii şi tinerii alături de părinţi să participe în organizarea cât şi direct în activităţi, urmărind în acest fel să transmitem mesajul spiritul de echipă şi fair-play, şi nu în ultimul rând recompensarea acestora cu dulciuri, diplome, materiale sportive”.

„Va fi o competiţie în care toţi vom fi câştigători – zi  în care toţi ne vom bucura şi pe care o vom petrece alături de copiii noştri, de prieteni, de adevaraţi sportivi. Important este să participi!”, sună invitaţia trimisp de Adrian paştină, directorul DJST Alba.


 

Taguri: saptamana, nationala, sportul, pentru, toti, Sebes, badminton, fotbal, tenis, camp, darts, tir, arcul

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>