#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Supremia si-a deschis un magazin rustic la Cluj

Supremia si-a deschis un magazin rustic la Cluj

Revista nr. 206 | 12-10-2013 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 12 octombrie, Supremia Grup a deschis un magazin în oraşul Cluj. Magazinul Poveşti cu condimente beneficiază de un design rustic, retro şi elegant - un butic care se doreşte a fi unul din punctele de atracţie ale complexului comercial Polus Center Cluj.

Clienţii Polus Center pot găsi la magazinul Supremia Grup condimente naturale sub formă de seminţe sau măcinate, legumele şi fructele deshidratate, amestecuri de condimente pentru mâncăruri sau pentru fripturi, ingrediente pentru patiserie, dar şi accesorii utile în bucătărie. Condimentele vor fi vândute la vrac, astfel încât clientul poate alege cantitatea cumpărată şi se poate asigura că are tot timpul ingrediente proaspete.

Primii vizitatori ai magazinului au primit şi mostre gratuite din fiecare gamă de produse vândute aici.

Poveşti cu condimente este primul brand al companiei Supremia prin care se adresează direct consumatorului final, lansându-se astfel o noua direcţie de comunicare în strategia de marketing a companiei.

Compania este pe piaţă de peste 12 ani. Ingredientele sunt importate din întreaga lume, dar până acum acestea erau comercializate doar companiilor. Anul trecut, Supremia a deschis un magazin de prezentare la poarta fabricii din Alba Iulia.

Supremia Grup a fost înfiinţată în anul 2000 la Alba Iulia, fiind o companie din industria alimentară cu capital integral românesc, condusa de Levente Hugo Bara. De la o mică afacere pornită din pasiune pentru condimente, a ajuns să fie cea mai mare companie din domeniul ingredientelor alimentare, semn că ambiţia, etica în afaceri şi disciplina sunt cele care fac diferenţa între lideri şi restul jucătorilor de pe piaţă.

În prezent, compania are peste 2.000 de clienţi din ţara şi din străinatate. În portofoliul de produse se numară condimente naturale procesate în diverse forme, materii auxiliare, membrane artificiale şi aşchii de lemn selectate.


 


Supremia si-a deschis un magazin rustic la Cluj Supremia si-a deschis un magazin rustic la Cluj
Taguri: Supremia, Alba Iulia, a deschis, magazin, rustic, Cluj, Polus, center, mall, Levente Hugo Bara,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>