#452
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Controversatul om de afaceri Dan Sabau, noul presedinte al Uniunii Nationale a Restauratorilor de Monumente Istorice

Controversatul om de afaceri Dan Sabau, noul presedinte al Uniunii Nationale a Restauratorilor de Monumente Istorice

Revista nr. 205 | 05-10-2013 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 5 octombrie 2013, la Alba Iulia au avut loc alegeri pentru conducerea Uniunii Naţionale a Restauratorilor de Monumente Istorice.

Alegerile au avut loc la Hotel Medieval, care este un bun al Grup Corint, firmă condusă de restauratorul Dan Sabău.

Şi cum ţara asta e plină de coincidenţe, patronul Grup Corint, gazda evenimentului - restauratorul albaiulian Daniel Sabău - a fost desemnat preşedinte al Uniunii.

În ultimii 8-9 ani, firma Grup Corint a câştigat toate licitaţiile privind restaurările din Cetatea Alba Iulia. Drept răsplată pentru efortul depus, Dan Sabău a primit în concesiune pe 49 de ani Traseul celor 3 Fortificaţii, în care este inclusă Poarta a III-a (cea mai impunătoare) a Cetăţii, Celula lui Horea şi Poarta de Sud a Castrului Roman de la Apulum. Aceste obiective turistice funcţionează că proprietate privată a Grup Corint (sau Dan Sabău).

Grup Corint a câştigat în ultimii ani contracte cu Primăria Alba Iulia care se cifrează la 68 milioane de euro. Mircea Hava şi PDL Alba fac numeroase, întâlniri, nunţi şi petreceri la Hotelul Medieval, proprietatea lui Dan Sabău.


 

Taguri: controversatul, afaceri, Dan Sabau, noul, presedinte, Uniunea, Nationala, restaratori, monumente, Istorice, Grup, Corint, contr

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>