#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Judetul Alba, ambasador al Adunarii Regiunilor Europene

Judetul Alba, ambasador al Adunarii Regiunilor Europene

Revista nr. 205 | 04-10-2013 | Alexandru Mitchievici


Veşti bune din Turcia, unde judeţul Alba a fost inclus în rândul ambasadorilor Adunării Regiunilor Europene. Judeţul Alba devine astfel unul din promotorii activi ai organizaţiei alături de regiuni importante din Europa.

Decizia fost luată joi, 3 octombrie, în cadrul şedinţei biroului de conducere al organizaţiei, desfăşurată în localitatea Rize din Nord-Estul Turciei.

„Este o poziţie onorantă pentru noi, ce vine ca o recunoaştere a activităţii noastre în ARE şi ca o dovadă de apreciere pentru lobby-ul puternic pe care judeţul Alba l-a desfăşurat în ultima perioadă pentru dezvoltarea organizaţiei”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, care a reprezintat judeul Alba la reuniunea din turcia.

Cu acest prilej au avut loc şi negocieri privind programul Eurodyssee, program iniţiat de ARE pentru a-i ajuta pe tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă în alte ţări europene.

„După Forumul Eurodyssee, ce va avea loc luna aceasta, judeţul Alba va intra în linie dreaptă cu demersurile privind includerea cu drepturi depline în program. Totodată, judeţul Alba va fi şi promotorul Eurodyssee în România, acţionând ca o celulă de legătură pentru celelalte județe interesate de program”, a mai spus Roman.


 

Taguri: judetul, Alba, devine, ambasador, adunarea, regiunilor, europene, ARE, Turcia, Florin Roman

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>