#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Polaris inaugureaza cu multe gunoaie activitatea pe piata salubritatii din Alba Iulia

Polaris inaugureaza cu multe gunoaie activitatea pe piata salubritatii din Alba Iulia

Revista nr. 205 | 06-10-2013 | Alexandru Mitchievici


Cred că cei de la Polaris sunt încă în vacanţă pe litoral... pentru că la Alba Iulia gunoaiele se adună.

Ne-am bucurat că a plecat Petru Constantinescu şi Salprestul lui, dar a venit Polaris, o firmă năşită de deputatul PSD Eduard Martin, o firmă din Constanţa.

În urmă cu o săptămână cei de la Polaris au inaugurat oficial cucerirea pieţei de gunoaie din Alba Iulia.

Cei de la Polaris se laudă singuri: „S.C. POLARIS M HOLDING S.R.L este printre primele societăţi comerciale din România în organizarea şi executarea serviciilor de salubrizare a localităţilor şi deasemenea, s-a remarcat în executarea unor costrucţii civile şi industriale, cât şi a unor constructii metalice la standarde ridicate de calitate.
Succesul societăţii se bazează pe seriozitate, profesionalism, dinamism şi foarte multă muncă. SC POLARIS M. HOLDING SRL a creat peste 1.200 de noi locuri de muncă, dispune de utilaje, instalaţii şi echipamente de ultima generaţie şi respectă principiile europene referitoare la:
1.îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a populaţiei
2.protecţia şi conservarea mediului înconjurător şi a sănătăţii populaţiei
3.gestionarea serviciilor pe criterii de transparenţă, competitivitate şi eficientă”.
    
Oricum, Polaris! Felicitări pentru debutul cu stângul în ceea ce priveşte activitatea de salubrizare a oraşului Alba Iulia. 


Polaris inaugureaza cu multe gunoaie activitatea pe piata salubritatii din Alba Iulia Polaris inaugureaza cu multe gunoaie activitatea pe piata salubritatii din Alba Iulia Polaris inaugureaza cu multe gunoaie activitatea pe piata salubritatii din Alba Iulia Polaris inaugureaza cu multe gunoaie activitatea pe piata salubritatii din Alba Iulia Polaris inaugureaza cu multe gunoaie activitatea pe piata salubritatii din Alba Iulia Polaris inaugureaza cu multe gunoaie activitatea pe piata salubritatii din Alba Iulia
Taguri: Polaris, inaugureaza, multe, gunoaie, cucerirea, piata, salubritate, Alba Iulia, Eduard Martin, PSD, Constanta

Ratari

Criticisme (2)

marius
06-10-2013
Da, dar Constantinescu are muzeu de masini de epoca... Eduard ce are ?
Raspunde
 
curatelul
07-10-2013
da,asta are numai colectie de masini de epoca.nu s-o fi gandit inca la muzeu,dar poate dupa contractul asta... cine stie?
Stefi saracu'
16-10-2013
Transparenta, competivitate, eficienta : mi-au luat gunoiul acum 10 zile, cu tot cu tomberon. Nici urma de Polaris si de tomberon de atunci. Am pus sare pe gunoiul care s-a adunat de atunci in gospodarie.Ca sa nu se strice.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>