#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Negrut nu va lua la Miscarea Populara oameni din prima linie, crede senatorul PDL Alexandru Peres

Negrut nu va lua la Miscarea Populara oameni din prima linie, crede senatorul PDL Alexandru Peres

Revista nr. 203 | 20-09-2013 | Alexandru Mitchievici


Întrebat de ce a plecat din PDL deputatul Clement Negruţ, senatorul Alexandru Pereş a explicat astfel: „Probabil a zis că nu se poate realiza în această poziţie şi în această echipă”, echipa PDL Alba.

„Am contribuit mai mult decât alţii la devenirea lui Negruţ. Nu am remuşcări şi nici nu sunt sentimental. E om politic, poate vrea mai mult. A pornit pe o cale pe care poate va reuşi mai mult. Eu ştiu un lucru: în politică trebuie să ai răbdare”, a mai spus Pereş.

Clement Negruţ a fost pentru un timp prim vicepreşedinte al PDL Alba, alături de Gheorghe Rotar (primarul Blajului) şi Ion Dumitrel (preşedintele CJ Alba).

Întrebat de afirmaţia lui Negruţ că vor mai pleca oameni din PDL Alba, senatorul Pereş a răspuns: „S-a dus la Partidul Mişcarea Populară. După deputatul Eugen Tomac, văd s-a gândit să plece şi deputatul Negruţ... Eu am crezut că Mişcarea Populară nu va lua oameni de la PDL. Probabil că dacă vor pleca din PDL Alba, vor pleca oameni din linia a doua. Probabil nevasta lui, care e director la Consiliul Judeţean. Primari nu cred că vor pleca de la PDL Alba la partidul Mişcarea Populară”. Pereş a ţinut să sublinieze că soţia lui Negruţ nu va avea de suferit din cauza plecării deputatului la PMP.

După plecarea deputatului Clement Negruţ de la PDL Alba la Partidul Mişcarea Populară, PDL Alba rămas cu un singur parlamentar: senatorul Alexandru Pereş.
 

Taguri: deputatul, Clement Negrut, nu va lua, oameni, prima, linie, partidul, miscarea, populara, PDL, senatorul, Alexandru Peres

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>