#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Inca un premiu international pentru compania Transavia

Inca un premiu international pentru compania Transavia

Revista nr. 203 | 16-09-2013 | Alexandru Mitchievici


Seminarul Aviagen de la Budapesta, Ungaria, a adus un nou premiu pentru compania Transavia din judeţul Alba. Este o recunoaştere a activităţii companiei Transavia în Europa Centrală şi de Est în domeniul creşterii păsărilor.

Seminarul Aviagen a avut loc la Budapesta în perioada 4-5 septembrie 2013, reunind mai mulţi specialişti şi companii avicole din Europa.

Premiul obţinut de Transavia este pentru cel mai bun lot de părinţi de reproducţie, în anul 2012, din punct de vedere al numărului de ouă obţinute pe găină transferată, ouă incubabile pe găină transferată şi pui pe găină transferată.

Transavia a fost selecţionată dintr-uo serie de companii provenind din ţări precum Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Croaţia, Slovenia, Serbia, Bosnia, Azerbaijan, Kazakhstan, România, Georgia, Armenia, Uzbekistan, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Letonia, Estonia, Lituania şi Ungaria.

„Noi chiar ştim ce înseamnă creştere. Am crescut an de an, ajungând în frunte. Vrem nu doar să rămânem acolo, ci să urcăm şi mai mult. Evoluţia înseamnă în primul rand o creştere calitativă, iar aceasta necesită ambiţie şi perseverenţă. Intenţia noastră este nu doar să rămânem cei mai buni, ci şi să ne autodepăşim, evoluând în permanenţă”, a declarat dr.ing. Ioan Popa, directorul general Transavia.

Cu o producţie anuală de peste 30 milioane de ouă şi peste 200 de hale de creştere, fermele Transavia sunt monitorizate constant de laboratoare sanitar-veterinare.


Despre Transavia

Transavia, societate pe acţiuni cu capital privat integral românesc, este liderul pieţei româneşti a cărnii de pasăre. În prezent,  Grupul Transavia produce peste 55.000 de tone de carne pe an în facilităţile sale de producţie din Transilvania. Transavia deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi două ferme vegetale. Din toamna anului 2007, Avicola Braşov, unul dintre producătorii cu tradiţie pe piaţa românească, face parte din grupul Transavia. Produsele Transavia sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde în domeniu, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu şi deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Transavia este prezentă pe piaţa internaţională prin exporturi în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Franţa şi Marea Britanie), Africa şi Orientul Apropiat. In 2006, Transavia a fost distinsă cu titlul de furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I.


 

Taguri: inca, premiu, international, compania, Transavia, judetul, Alba, cresterea, pasarilor, Ioan Popa

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>