#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Expozitie dedicata artistei Eva Mazzucco la finalul Taberei Internationale de Arta Plastica Inter-Art Aiud

Expozitie dedicata artistei Eva Mazzucco la finalul Taberei Internationale de Arta Plastica Inter-Art Aiud

Revista nr. 199 | 24-08-2013 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 24 august 2013, este ultima zi a celei de-a XVIII-a ediţii a Taberei Internaţionale de Artă Plastică Inter-Art Aiud propune o expoziţie specială dedicată artistei din Austria Eva Mazzucco. Va urma expoziţia finală cu lucrările realizată în cadrul acestei ediţii.

În acest an Tabăra a avut 4 momente importante, 4 expoziţii personale:

Expoziţia personală HORVÁTH GYÖNGYVÉR, artistă plastică din Cluj, cea care a condus secţiunea de grafică a Taberei: expoziţia „Sentimente contradictorii” (cu lucrări de grafică şi gravură) a fost găzduită de Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia.

Tot la muzeul albaiulian a avut loc o expoziţie personală a artistului haitian PATRICK CAUVIN: „Meli Melo” - care a propus publicului lucrări tradiţionale haitiene, specifice arealului cultural caraibean.

Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud a găzduit expoziţia personală KESHAV MALLA, un cunoscut artist plastic nepalez: expoziţia „Simţul atingerii” a prezentat gravuri, dar şi câteva tablouri în ulei.

Pictura africană contemporană a fost adusă la Galeriile Inter-Art Aiud de KINGSLEY NWABIA (pictor şi scriitor din Nigeria) care a avut expoziţia personală „Atingerea Africii”.


 


Expozitie dedicata artistei Eva Mazzucco la finalul Taberei Internationale de Arta Plastica Inter-Art Aiud Expozitie dedicata artistei Eva Mazzucco la finalul Taberei Internationale de Arta Plastica Inter-Art Aiud Expozitie dedicata artistei Eva Mazzucco la finalul Taberei Internationale de Arta Plastica Inter-Art Aiud Expozitie dedicata artistei Eva Mazzucco la finalul Taberei Internationale de Arta Plastica Inter-Art Aiud Expozitie dedicata artistei Eva Mazzucco la finalul Taberei Internationale de Arta Plastica Inter-Art Aiud
Taguri: expozitie, dedicata, artista, Eva Mazzucco, finalul, tabera, internationa, Inter-Art, Aiud

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>