#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
PSD Alba a inaugurat oficial investitia Daimler de la Sebes

PSD Alba a inaugurat oficial investitia Daimler de la Sebes

Revista nr. 194 | 17-07-2013 | Alexandru Mitchievici


BREAKING NEWS. E oficial ! Liderii PSD Alba au participat la Sebeş la marea inaugurare a investiţiei anului în România. Miercuri, 17 iulie 2013, la Sebeş a fost inaugurată noua fabrică a concernului german Daimler.

Concernul german Daimler a inaugurat noua fabrică Star Transmission de la Sebeş, fabrica de cutii de viteze. Investiţia este estimată la 280 de milioane de euro. În noua fabrică de la Sebeş vor fi angajate 500 de persoane, astfel încât în fabricile Daimler (Star Transmission) de la Sebeş şi Cugir se va ajunge în curând la circa 1.300 angajaţi.

La inaugurare au participat reprezentanţi ai concernului german, ai Consiliului Judeţean Alba, ai Primăriei Sebeş, de la Prefectura Alba ş.a.m.d.

Aşa cum îi ştim, PSD-iştilor nu le place să împartă cola cu romii sau cu hipsterii, dar nici inaugurările... Aşa că primarul Alexandru Dăncilă şi colegii săi din PSD Alba s-au dus la inaugurare, s-au pozat şi au postat poze pe reţelele de socializare, deşi reprezentanţii Daimler au cerut să nu fie publicată nici o imagine din noua fabrică până în momentul în care se va face public un comunicat oficial. PSD Alba continuă astfel războiul inaugurărilor cu duşmanii din PNL Alba şi din PDL Alba...

În acest fel investiţiile straine din Sebeş se ridică la un miliard de euro, iar veniturile doar de firma germană aduse Primăriei Sebeş vor fi de circa 1,5 milioane euro...

*Sursa foto: F.B.

 

Taguri: PSD Alba, a inaugurat, oficial, investitia, Daimler, Sebes, Mercedes, star, Transmission

Ratari

Criticisme (3)

cetateanul
17-07-2013
Ce mai articol.....probabil ca asta conteaza..ca nush ce psd-ist sau pnl-ist sau orice alt abreviat d'asta s-a scobit in fund si si-a improscat "dusmanii" din alt partid. Pai ce vreti sa spuneti ca Daimler au venit in sebes de dragul nush carui defunc din nush ce partid?? Au venit pt. ca sunt oameni harnici in zona, calificati si le convin anumite conjuncturi. Si toti politicienii aia nu sunt in primul rand reprezentantii oamenilor care i-au ales, nu ai primariilor sau ai consiliului judetean, ca oamnii au fost la vot, nu consiliu cu primaria! Astept un articol curat in care sa se prezinte clar ce inseamna o investitie de genul asta, ce se poate face sa urmesze si altele, si din care sa lipseasa cu desavarsire abrevieri si abreviati!
Raspunde
Autor
17-07-2013
corect, domnule cetatean! vroiam sa subliniem ca astia se baga in fata la toate inaugurarile... Vom reveni cu ceva mai serios ... sa va bucuram !
Raspunde
Mihai
21-07-2013
PSD-istii sunt campioni la inagurari... O sa vedeti in toamna asta si la anul, ca se cam apropie Alegerile Europarlamentare.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>