#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Doi sportivi romani la Campionatul European de Powerlifting

Doi sportivi romani la Campionatul European de Powerlifting

Revista nr. 192 | 03-07-2013 | Alexandru Mitchievici


În perioada 9-13 iulie 2013 la Hamm, Luxemburg, va avea loc Campionatul European de Powerlifting Masters, o competiţie la care şi-a anunţat prezenţa zeci de sportivi proveniţi din peste 20 de ţări europene.

România va fi prezentă prin doi sportivi: Sorin Cazacu (categoria 120 kg) şi Ovidiu Negulici (categoria 83 kg), delegaţia fiind condusă de către secretarul general al Federaţiei Române de Powerlifting, Ovidiu Pănăzan.

„Având în vedere nivelul de pregătire, experienţa competiţională câştigată de-a lungul acestor ani de către sportivii români, competiţia din Luxemburg va reprezenta fără îndoială un test major pentru powerliftingul românesc, cel despre care credem că a ajuns la maturitatea necesara pentru a se impune printr-un sportiv la nivel continental. România pleacă săptămâna viitoare în Luxemburg cu speranţa unei medalii de aur la total prin Sorin Cazacu, sportiv care a obţinut în ultima perioadă rezultate deosebite, mai ales în cadrul probei de genuflexiuni, dar şi cu potenţialul unei surprize prin profesorul de matematica Ovidiu Negulici. Medalia de aur pe care o aşteptăm şi pentru care credem că avem maturitatea necesară, sperăm să fie confirmarea nivelului la care a ajuns acest sport la nivel continental şi desigur nivelul de competitivitate la care se situează sportivii pregatiţi în România”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Powerlifting.


 

Taguri: doi, sportivi, romani, campionatul, european, powerlifting, Luxemburg, Hamm, Sorin Cazacu, Ovidiu Negulici, Ovidiu Panazan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>