#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
A aparut albumul Blonda sau Bruneta, semnat de albaiulianul Silvan Stancel

A aparut albumul Blonda sau Bruneta, semnat de albaiulianul Silvan Stancel

Revista nr. 192 | 02-07-2013 | Alexandru Mitchievici


Blondă sau Brunetă ... este primul album semnat de artistul albaiulian Silvan Stâncel, un album apărut recent (28 iunie 2013) pe piaţa muzicală.

CD ul audio conţine 15 piese (5 instrumentale, 10 vocale) în mare parte cunoscute publicului, dar câteva sunt în premieră absolută. Piesele consacrate aduc însă ineditul prin maniera originală de orchestraţie.    

CD-ul conţine piese cu care Silvan Stâncel a câştigat 7 trofee şi premii naţionale la festivalurile folk din ţară. De asemenea conţine piesa Jonny, prin care a fost selectat sa participe în Franţa, la Paris, în cadrul Festivalului Internaţional de Muzica MIGRATIONS din 2008 (atunci fiind singurul român invitat).

Albumul este un produs premium, trilingv română-engleză-franceză, de calitate din punct de vedere grafic şi conceptual, fiind totodată o noutate absolută inclusiv în gama de produse a producătorului.

Albumul este produs de Libris Braşov, iar colaboratorii sunt: Virgil Oniţă - administrator Libris Braşov, Dana Anghelescu - consilier juridic, echipa Libris Braşov, Dávid Botond - fotograf, Vlad Argeşeanu - concept grafic, Levelsound Studio - înregistrari, Bencze Bernadette Reka & Bianca Zmeu – fotomodele, Izvora & Dave Duce – traducători, Ovidiu Scridon - artist, Mariana Agache - manager.

„Suntem încredinţaţi de potenţialul şi forţa de pătrundere a noului album „Blondă sau Brunetă”, de o remarcabilă valoare artistică într-o perioadă în care artisticul cu greutate mai îmbracă haina culturii muzicale. Piesele sale reuşesc, prin fineţea cantautorului Silvan Stâncel, să atingă puncte înalte din sufletul nostru, să strabată punţi ce cu anevoie pot fi trecute în mod obişnuit ",  a declarat Ana Oniţă, director general Libris Braşov.

la rândul său, Silvan Stâncel a precizat: „Sunt foarte fericit şi mulţumit de acest album şi de faptul că a apărut pe piaţa muzicală. Reprezintă 18 ani de chitară, de muzică, 2 ani de munca în studio, 1 an pentru partea fotografică & concept grafic, câteva mii de euro şi experienţă, profesionalismul a zeci de ani a colaboratorilor. Simt că am mai făcut un pas important în viaţa mea personala şi artistică... şi îmi doresc ca albumul să ajungă la cât mai mulţi iubitori de muzică, de frumos, de chitară, de inedit. Am avut ocazia şi am fost onorat să lucrez cu oameni minunaţi! Doresc astfel să mulţumesc tuturor colaboratorilor şi în mod cu totul special familiei, domnului Virgil Oniţă, doamnei Dana Aghelescu şi nu în ultimul rând artistului fotograf Dávid Botond pentru aportul deosebit!".

Albumul poate fi achiziţionat din librariile Libris sau on-line pe www.libris.ro şi www.emag.ro.


 

Taguri: a aparut, albumul, blonda, sau, bruneta, semnat, Silvan Stancel, Libris, Brasov

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>