#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Restructurarea CFR Marfa va duce la concedierea a 200 de angajati ai Statiei Teius

Restructurarea CFR Marfa va duce la concedierea a 200 de angajati ai Statiei Teius

Revista nr. 192 | 04-07-2013 | Alexandru Mitchievici


Într-o conferinţă de presă a PSD Alba, primarul Mirel Vasile Hălălai a ţinut să atragă atenţia asupra complexului feroviar Teiuş-Coşlariu, care asigură o mare parte a locuitorilor din zonă:

Mirel Hălălai„În contextul privatizării CFR Marfă, vreau să semnalez situaţia de la Teiuş, complexul feroviar Teiuş-Coşlariu, foarte important atât pentru judeţ cât şi pentru Transilvania. Nu vreau să comentez asupra motivelor care au dus la privatizarea CFR Marfă. Am auzit că se propune ca staţia Teiuş să devină un singur punct de lucru. Am cerut parlamentarilor noştri, deputatul Ioan Dîrzu şi senatorul Teodor Atanasiu, să facă lobby la Bucureşti, să intervină astfel încât să nu se permită desfiinţarea staţiei Teiuş, care ar afecta serios situaţia locurilor de muncă pentru locuitorii din zonă. Sper ca restructurarea CFR Marfă să se facă cu discernământ, după o gândire economică reală, corectă, şi nu după interese de moment”.

400 de persoane din zona oraşului Teiuş lucrează în complexul feroviar Teiuş-Coşlariu, dar primarul Hălălai apreciază că 200 de angajaţi vor fi concediaţi dacă restrucurarea CFR Marfă are loc.


 

Taguri: daca, statia, Teius, punct, lucru, concediati, 200, angajati, Coslariu, Mirel Vasile Halalai, primar

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>