#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
800.000 lei pentru re...afilierea echipei FC Unirea la Liga a IV-a de fotbal

800.000 lei pentru re...afilierea echipei FC Unirea la Liga a IV-a de fotbal

Revista nr. 190 | 18-06-2013 | Alexandru Mitchievici


Consilierii PNL Alba încearcă să găsească soluţii pentru ca FC Unirea să redevină o echipă reală... chiar şi în liga a IV-a.

Consilierul PNL Alba Iulia Gabriel Pleşa a declarat iniţierea unui proiect de hotărâre în Consiliul Local pentru reglementarea situaţiei echipei de fotbal FC Unirea.

Gabriel Pleşa, consilier PNL: „Tragem speranţa ca în următoarea şedinţă (n.a. – probabil miercuri, 26 iunie) a Consiliului Local Alba Iulia să deblocăm situaţia echipei de fotbal Unirea, cu cele 3 ramuri: copii, juniori şi seniori. Costurile estimate pentru cele 3 echipe sunt estimate la circa 800.000 lei, o sumă care pare să fie suficientă pentru înscrierea echipei de seniori în Liga a IV-a şi pentru terminarea anului competiţional 2013-2014. Noi vom propune acest proiect de hotărâre să fie asumat de şeful administraţiei locale, şi dacă nu doreşte iniţierea acestuia, îl vom susţine noi, conmsilierii USL”.

„Asocierea se va face pe Asociaţia „Fotbal Club Unirea 1924”, şi nu pe S.C. FC Unirea Alba Iulia S.A., cea care a avut numeroase probleme în ultimii ani. Când vom sărbători 90 de ani de la înfiinţarea echipei Unirea, vrem să avem o echipă care joacă, şi nu o echipă din amintiri... Am avut zeci de telefoane de la părinţii unor copii care joacă la Unirea. Toţi vor să joace la Alba Iulia, să nu plece în altă parte”.

Conform acestuia asocierea se va face între Consilliul Local Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba şi câţiva sponsori care nu au fost dezvăluiţi deocamdată.

„Asociaţia „Fotbal Club Unirea 1924” este condusă de Florian Bebe Brumaru (director executiv) şi Mihai Dăscălescu (preşedinte). Ceea ce este foarte important este că cei doi conducători sunt foarte responsabili - pentru costuri, pentru componenţă, pentru pregătirea echipei, pentru realizarea unei echipe doar cu fotbalişti locali”, a mai spus Gabriel Pleşa.

În funcţie de discuţiile dintre părţile implicate, contribuţia CL Alba Iulia se va cifra între 200.000 şi 300.000 lei, parte egală cu Consiliul Judeţean Alba.

Înainte de şedinţa de Consiliu Local de la finalul lunii iunie, conducerea Asociaţiei „Fotbal Club Unirea 1924” se va întâlni cu city managerul municipiului Alba Iulia, Nicolae Moldovan.

„E prima oară când văd fostele glorii ale echipei, care nu urmăresc neapărat avantaje financiare, ci vor să urnească această căruţă. În aceste zile remarc această solidaritate a foştilor fotbalişti. Problema este că trebuie să ne grăbim în Consiliul Local Alba Iulia, ca să nu ratăm afilierea în Liga a IV-a, lucru care se va putea face doar până în luna august. După luna august degeaba le mai dăm bani”, a mai spus Gabi Pleşa.


 

Taguri: 800.000, lei, afilierea, echipei, FC Unirea, liga, fotbal, Gabriel Plesa, asociatia, Bebe Brumaru, Mihai Dascalescu

Ratari

Criticisme (1)

u.
19-06-2013
da-i in p.....................baaaaa!!!! trebuie sa mai fure si infometatii astia ceva....
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>