#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Marea maestra internationala Elisabeta Polihroniade promoveaza sahul in judetul Alba

Marea maestra internationala Elisabeta Polihroniade promoveaza sahul in judetul Alba

Revista nr. 188 | 07-06-2013 | Alexandru Mitchievici


Marţi, 11 iunie 2013, marea maestră internaţională Elisabeta Polihroniade se va afla în judeţul Alba într-o acţiune de promovare a şahului şcolar. După întâlnirea cu autorităţile locale (ora 11.00-12.00), în cursul după-amiezii (începând cu ora 15.30) Elisabeta Polihroniade va organiza la Sebes (pensiunea Nicky din parcul Arini) faza judeţeană a Campionatului Naţional Şcolar de Şah Elisabeta Polihroniade.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Federaţiei Română de Şah, IŞJ Alba, CMS Alba Iulia, AJS Alba şi a sponsorului SC Nichi Ardeal SRL.

Programul competiţiei:
15.30–16.00 Înscrieri şi sedinţa tehnică
16.00–19.00 Desfăşurarea turneului (5 runde în sistem elveţian)
19.00–19.30 Festivitatea de premiere

Detaliile tehnice ale competiţiei:
Concursul este unul pe echipe şcolare formate din 4 elevi din clasele I-VIII, dintre care minin o elevă (fată) şi va avea două secţiuni, una pentru echipele şcolare din mediul urban şi una pentru echipele şcolare din mediul rural.

Fiecare şcoală din judeţul Alba poate înscrie în concurs o singură echipă. În cazul echipelor din mediul rural, elevii pot fi şi de la şcoli diferite, dar din aceeaşi comună.

La înscriere se va prezenta un tabel nominal semnat şi stampilat de conducătorul unităţii de învăţământ cu componenţii echipei (nume, prenume, anul naşterii, clasa, numărul matricol, viza medicală). Elevii vor avea asupra lor la concurs carnetul de elev cu fotografie, vizat şi ştampilat la zi.

Ritmul de joc 15 minute/jucător/partidă.
Organizatorii asigură materialele de concurs (table, piese de şah, ceasuri).

Pentru detalii suplimentare vă puteţi adresa la antrenorul Marius Ceteraş:

0745.633.805
email marius.ceteras@gmail.com


 

Taguri: Elisabeta Polihroniade, marea, maestra, internationala, promoveaza, sah, judet, Alba, Marius Ceteras, campionatul, scolar

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>