#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Micii sahisti albaiunieni au inceput bine anul 2010

Micii sahisti albaiunieni au inceput bine anul 2010

Revista nr. 15 | 20-01-2010 | Alexandru Mitchievici

Juniorii Clubului Municipal albaiulian de şah s-au aflat printre protagoniştii finalei circuitului naţional Grand Prix Junior 2009 desfăşurată în perioada 15-17 ianuarie la Sibiu. La categoria copii sub 12 ani Adrian Sechereş a încheiat primul competiţia având 8 victorii şi 3 remize. El i-a devansat pe Radu Toma de la Dinamo Bucureşti şi pe Mihai Neagu de la CS Tinerii Maeştrii Bucureşti.
Deşi neînvins, cu 9 victorii şi 2 remize, Mihnea Costachi a terminat pe locul 2 la categoria copii sub 10 ani. Pe primul loc s-a clasat Andrei Dolană, sportiv al Clubului Central de Şah Bucureşti, iar pe locul 3 a venit Marian Oţoiu (CSS 1 Bucureşti).
Cei doi juniori albaiulieni vor urma şi în acest an un program special de pregătire, pe lângă antrenamentele la club, efectuate sub îndrumarea antrenorului Marius Ceteraş, cei doi urmând să participe lunar la stagii de pregătire cu antrenorul emerit Mihai Ghindă. Primul stagiu de pregătire al anului este programat pentru finele lunii ianuarie la Bucureşti. Adrian Sechereş şi Mihnea Costachi se vor afla apoi la Băile Olăneşti, unde în perioada 31 ianuarie – 7 februarie vor participa la finala open a Campionatului Naţional de Seniori.
Alţi doi şahişti din Alba Iulia au avut un bun început de an: fraţii George şi Maria Ileană (antrenori Dan Cantemir şi Cristian Borşia) s-au aflat la Sibiu, la o competiţie în care George Ileană s-a clasat pe locul 4 în finala categoriei copii sub 8 ani a circuitului Grand Prix Junior. Sora sa, Maria Ileană, a încheiat prima la categoria fete sub 12 ani în concursul „Cupa de iarnă”, competiţie care a constituit prima etapă în circuitul Grand Prix Junior 2010.

Taguri:micii, sahisti, albaiulieni, au inceput, bine, anul 2010, Adrian Secheres, Mihnea Costachi, Marius Ceteras

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>