#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
La 14 ani, cugireanul Paul Rares Andriuc, de 4 ori campion national la tenis de camp

La 14 ani, cugireanul Paul Rares Andriuc, de 4 ori campion national la tenis de camp

Revista nr. 15 | 19-01-2010 | Alexandru Mitchievici

La cei 14 ani (neîmpliniţi), Paul Rareş Andriuc calcă pe urmele marelui Ilie Năstase. Andriuc este deja de patru ori medaliat cu aur la competiţiile naţionale de tenis (este aşadar de 4 ori campion naţional), de asemenea este membru al echipei României la turneele internaţionale şi s-a clasat al 16-lea la turneul mondial Orange Bowl din America.
Mulţi spun că este copilul de aur al tenisului cugirean. Din păcate, aşa cum se întâmplă cu cei super-talentanţi, copilăria a lăsat-o în spate. Se antrenează 8 ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii, inclusiv duminica.
În perioada 11-17 ianuarie, Paul Rareş Andriuc a luat startul în Campionatul Naţional Individual la tenis de câmp. A trebuit să intre în tururile de calificare, dar i-a depăşit pe cei 63 de adversari, devenind pentru a patra oară campion naţional la tenis.

Cugireanul a avut 7 victorii la rând, adjudecându-şi titlul de campion naţional:
P.R.Andriuc - Valentin Vanţ (Bucureşti) 6-0, 6-1
P.R.Andriuc - Tudor Diaconu (Bucureşti) 6-0, 6-0
P.R.Andriuc - Răzvan Grigorescu (Constanţa) 6-0, 6-1
P.R.Andriuc - Patric Turcilă (Cluj) 6-0, 6-1
P.R.Andriuc - Sorin Roşca (Iaşi) 6-2, 6-0
P.R.Andriuc - Daniel Roşescu (Câmpina) 6-0, 6-3

În finala Campionatului Naţional de Tenis Individual:
Paul Rareş Andriuc - Bogdan Apostol (Iaşi) 6-2, 6-4.

Paul Rareş Andriuc s-a născut în 16 mai 1996 şi este membru al Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir. A început să joace tenis de la vârsta de 8 ani sub îndrumarea antrenorului cugirean Gheorghe Hârceagă şi pregătit de preparatorul fizic Sorin Bărăştean după un program riguros de 6 ore pe zi. În momentul de faţă se pregăteşte în Italia cu Corado Barazzutti, locul 7 ATP pe vremea când Ilie Năstase era cel mai bun jucător de tenis al lumii. Barazzutti este căpitanul de Cupa Davis al echipei Italiei, iar cu Andriuc are un contract de 4 ani, până în 2012.
Din 22 ianuarie, tenismanul de aur al Cugirului se află în Franţa, unde în perioada 22-31 ianuarie are loc un turneu mondial de tenis de câmp la care participă 128 de jucători.
După competiţia din Franţa, Andriuc se deplasează în Belarus cu echipa naţională a României pentru o partidă de calificare.

Taguri:pe urmele, marelui, Ilie Nastase, la 14 ani, cugireanul, Paul Rares Andriuc, campion, national, tenis de camp, pentru, a patra,

Ratari

Criticisme (1)

muri
20-07-2011
bravo rares tine-o tot asa .omoarai pe broscari
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>