#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
4 sportivi romani la Campionatele Europene de Powerlifting pentru seniori

4 sportivi romani la Campionatele Europene de Powerlifting pentru seniori

Revista nr. 183 | 01-05-2013 | Alexandru Mitchievici


În perioada 8-12 mai 2013 o echipă de seniori a Federaţiei Române de Powerlifting România se va afla la Plsen, Cehia, pentru a lua parte la Campionatele Europene de Powerlifting.

În echipa românească se află şi un sportiv albaiulian, Ovidiu Pănăzan.

De subliniat faptul că deplasarea delegaţiei române are loc cu ajutorul Consiliului Judeţean Alba şi al Ministerului Tineretului şi Sportului.

Lotul Naţional al României care face depplasarea în Cehia:
1.Ovidiu Pănăzan – cat. 83 kg
2.Ionuţ Florin Lupaş – cat. 105 kg
3.Sorin Cazacu – cat. 120 kg
4.Daniel Pastor – cat. +120 kg.


„Lotul este restrâns deoarece înscrierile se fac cu cel puţin 2 luni înainte de competiţie, iar la acea dată nu aveam nici o certitudine în ceea ce priveşte finanţare acţiunii. Mulţumită CJ Alba şi MTS putem totuşi să mergem cu 4 sportivi la aceste campionate. Obiectivul este clasarea în primele 6 locuri, campionatele europene de seniori sunt extrem de puternice, practic participă cei mai buni dintre cei mai buni din lume. Sperăm că se vor gasi din timp soluţii pentru finanţarea competiţiilor internaţionale viitoare, să nu mai fim în situaţia de a participa cu loturi restrânse şi implicit cu şanse mult diminuate în clasamentul individual, dar şi pe echipe”, ne-au declarat reprezentanţii FRP.


 

Taguri: sportivi, romani, campionate, europene, powerlifting, seniori, Ovidiu Panazan, Ionut Florin Lupas, Sorin Cazacu, Daniel Pastor

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>