#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
O comisie de 3 consilieri locali vor negocia cu Grup Corint pentru un contract privind ceremonialul garzii din Cetatea Alba Iuli

O comisie de 3 consilieri locali vor negocia cu Grup Corint pentru un contract privind ceremonialul garzii din Cetatea Alba Iuli

Revista nr. 183 | 30-04-2013 | Alexandru Mitchievici


Unul din cele mai discutate puncte din şedinţa extraordinară a Consiliul Local Alba Iulia din 30 aprilie 2013 a fost punctul 7, acela care se referea iniţial la aprobarea Caietului de sarcini privind achiziţia serviciilor artistice ceremonialului de gardă şi întâmpinarea turiştilor în cetatea istorică de tip Vauban – Alba Carolina.

După discuţii luni, consilierii locali au decis să facă negocieri cu firma care a îndeplinit până de curând serviciul ceremonialului gărzii, SC Grup Corint SA.

În ruma discuţiilor, Consiliul Local Alba Iulia a desemnat 3 consilieri care va negocia direct cu Grup Corint pentru un contract cu date exacte privind serviciul ceremonialului gărzii. Cei 3 consilieri sunt: Raul Tudoraşcu - PDL, Ovidiu Jidveian - PSD, Simone Albani - PNL.

Consilierul Simone Albani a afirmat că ar fi mai indicat ca Primăria Alba Iulia să aibă propriul serviciu care să se ocupe de ceremonialul gărzii.

Primarul Mircea Hava i-a replicat lui Albani: „A trece să facem noi asta mi se pare greu... Şi eu aş vrea ca Primăria să deţină un asemenea serviciu, dar dacă sunt alţii care fac acest lucru foarte bine. Putem discuta cu ei, acum se negociază cu ei. Eu vă spun că a încheiea cu acest ceremonial înseamnă a închide Cetatea. Să ne gândim că cineva (Grup Corint) a făcut până acum din banii lui, din profitul lui”.

Consilierul PP-DD Dorin Şerdean i-a răspuns însă prompt primarului: „Am înţeles că Grup Corint nu a dat nici un ban pentru ceremonialul gărzii !”


 

Taguri: comisie, 3 consilieri, locali, negocia, Grup Corint, contract, privind, ceremonial, garzii, Poarta III, Cetatea, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>