#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Europarlamentarul Petru Luhan prezent la constituirea Comitetului de Tineret in Romania pentru Bolnavii de Scleroza Multipla

Europarlamentarul Petru Luhan prezent la constituirea Comitetului de Tineret in Romania pentru Bolnavii de Scleroza Multipla

Revista nr. 181 | 05-04-2013 | Alexandru Mitchievici


5 aprilie 2013. Câţiva oameni, nu mulţi, dar de o calitate umană cu totul specială au constituit la Alba Iulia Comitetul de Tineret în România pentru Bolnavii de Scleroză Multiplă.

Evenimentul a beneficiat de prezenţa unor oameni ca: Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba, Nicolae Moldovan – citymanager al oraşului Alba Iulia, Corina Muntean – coordonatorul proiectului, muzicianul Alin Ignat, Laurenţiu Lazăr – preşedintele Societăţii de Scleroză Multiplă din România (SSMR), Gabriela Onul – îndrumător, Claudia Torje – director executiv SSMR. Întâlnirea a fost moderată de Dragoş Zaharia, omul cu suflet mare care conduce SM Speromax Alba.

De la Bruxelles a venit în mod special europarlamentarul român Petru Luhan, care a afirmat că va susţine 100 la sută iniţiativele propuse de Societatea de Scleroză Multiplă din România.

Petru Luhan: „Apreciez foarte mult proiectul acesta, aş aprecia şi mai mult dacă ar fi multe asemenea proiecte în România. Mulţi se plâng în România că nu au bani, dar nu fac nimic să câştige aceşti bani. Sunt foarte mulţi bani europeni în joc, e nevoie doar de proiecte bine făcute, aşa cum este proiectul dvs”.

La rândul său, Dragoş Zaharia, inima SM Speromax Alba Iulia, a precizat: „Deja existăm de 5 ani, pentru că ştim să vorbim cu sponsorii, pentru că îi convingem şi în primul rând pentru că facem lucruri de impact în judeţ”.

Reprezentantul Primăriei Alba Iulia, Nicolae Moldovan, a spus: „Sunteţi o resursă pentru societate, nu sunteţi o pacoste!”


 


Europarlamentarul Petru Luhan prezent la constituirea Comitetului de Tineret in Romania pentru Bolnavii de Scleroza Multipla Europarlamentarul Petru Luhan prezent la constituirea Comitetului de Tineret in Romania pentru Bolnavii de Scleroza Multipla Europarlamentarul Petru Luhan prezent la constituirea Comitetului de Tineret in Romania pentru Bolnavii de Scleroza Multipla
Taguri: europarlamentar, Petru Luhan, a participat, constituirea, comitetul, tineret, Romania, bolnavi, scleroza, multipla

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>