#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Albaiulianul Silvan Stancel si colegul sau Ovidiu Scridon concerteaza la Londra

Albaiulianul Silvan Stancel si colegul sau Ovidiu Scridon concerteaza la Londra

Revista nr. 180 | 10-04-2013 | Alexandru Mitchievici


Muzicienii Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon au încheiat turneul naţional „Pentru Ea”, care a trecut şi pe la Alba Iulia, iar acum urmează un concert special pentru cei doi artişti. În data de 13 aprilie 2013 Silvan şi Ovidiu vor concerta la Teatrul Watersmeet din capitala Angliei, un concert care cuprinde elementele deja cunoscute: flamenco, jazz, fusion, blues, clasic, sentimental.

Legat de acest eveniment, Silvan Stâncel declară: „Concertul de la Londra a venit cât se poate de firesc. Suntem foarte onoraţi cu atât mai mult cu cât e vorba despre un concert independent, iar oamenii vin special pentru noi. Turneul pe care îl finalizăm este o experienţă muzicală şi de viaţă minunată. Am cunoscut nenumăraţi oameni interesanti şi am primit noi invitaţii. Suntem la ora actuală în discuţii pentru a concerta în Italia şi sperăm să concretizăm în această direcţie”.

Ovidiu Scridon îşi spune gândul său: „Deja pregătim următoarea serie de concerte, ocazie cu care vom promova primul album a lui Silvan Stâncel, „Blondă sau brunetă”. În ceea ce priveşte concertul de la Londra suntem bucurosi şi încântaţi că ni se întâmplă. Muzica noastră ajunge din nou peste graniţele ţării într-un mod firesc şi aşteptăm cu inima deschisă interacţiunea cu publicul de acolo. Vom cânta în limba română, vom cânta muzică instrumentală dar nu numai... Am convingerea că totul va fi minunat”.


 

Taguri: albaiulianul, Silvan Stancel, coleg, Ovidiu Scridon, concerteaza, Londra, Watersmeet, theatre

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>