#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Nicusor Stanciu va primi 7.000 euro pe luna la Steaua

Nicusor Stanciu va primi 7.000 euro pe luna la Steaua

Revista nr. 178 | 27-03-2013 | Alexandru Mitchievici


Jucătorul lui FC Vaslui Nicuşor Stanciu a semnat un contract cu Steaua. În urma acestui transfer FC Vaslui a câştigat 700.000 de dolari.

Albaiulianul Nicuşor Stanciu a semnat un contract pentru următorii 5 ani, urmând ca din vară se se alăture echipei conduse de Laurenţiu Reghecampf.

În primul an Stanciu va câştiga 7.000 de euro lunar, sau 10.000 euro dacă prinde prima echipă. În fiecare an la salariu se mai adauge încă 1.000 de euro pe lună, în ultimul an ajungând la un salariu lunar de 11.000 de euro.

„Mă bucur că am semnat cu Steaua, i-am îndeplinit un vis tatălui meu. Îi mulţumesc domnului Anghel Iordănescu pentru cuvintele frumoase, am înţeles că dumnealui l-a sfătuit pe domnul Becali să mă transfere. Ieri au fost unele mici neînţelegeri, dar nu din punct de vedere financiar. Mai am trei luni de contract cu FC Vaslui şi, chiar dacă nu pot lua campionatul anul ăsta cu Steaua, vă asigur că asta se va întâmpla la finalul sezonului viitor. Nu am apucat să discut prea multe cu Laurenţiu Reghecampf. Nu am preferinţe în ceea ce priveşte numărul de pe tricou, abia de la vară voi discuta despre asta. Sunt conştient că pentru Steaua sunt importante meciurile cu Dinamo, sper să fac lucruri frumoase în tricoul viitoarei mele echipe în derby-uri”, a declarat Nicolae Stanciu.

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu vrea să se despartă prea ieftin de Stanciu aşa că a impus o clauză de reziliere uriaşă: „După Iancu ăsta care are 25 de milioane de euro clauză, vine imediat Stanciu, are 20 de milioane. Am încredere mare în el. A semnat, e în altă cameră pe aici prin palat. Dacă-mi place cum joacă, îi fac 10.000 din primul an”.


 

Taguri: Nicusor Stanciu, Alba Iulia, va primi, 7.000 euro, luna, Steaua

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>