#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Adrian Secheres s-a impus in Festivalul sahist Muehlbach de la Sebes

Adrian Secheres s-a impus in Festivalul sahist Muehlbach de la Sebes

Revista nr. 177 | 24-03-2013 | Alexandru Mitchievici

La Sebeş a avut loc a II-a ediţie a Festivalului Şahist Muhlbach, turneu organizat la iniţiativa consilierului local Radu Roncea de la Primăria Sebeş, împreună cu Consiliulul Local Sebeş şi Uniunea Cluburilor de Şah din România. Raportarea turneului la Federaţia Internaţională de Şah (FIDE) a atras la start 33 de participanţi din Alba Iulia, Aiud, Cugir, Sebeş, Braşov, Sibiu şi Bucureşti care s-au întrecut pe parcursul a 6 runde desfăşurate în sistem elveţian.

La finalul festivalului, având 5 victorii şi o singură remiză, Adrian Sechereş (membru al CSU Alba Iulia - 15 ani) s-a clasat pe prima poziţie a podiumului, depăşindu-l cu o jumătate de punct pe colegul său de club Mihnea Costachi (care a împlinit 13 ani chiar sâmbătă, în timpul turneului).

Pe locul 3 s-a clasat Kaunz Werner (CSU Sibiu - în vârstă de 72 ani) cu 4,5 puncte, iar pe 4 Mihai Vîlceanu (Şah Club Cugir - care are 61 ani) cu 4 puncte. Tot 4 puncte a realizat şi mezinul turneului Radu Tâmpea (CSU Alba Iulia – 7 ani !), care a terminat competiţia neînvins cu 2 victorii şi 4 remize, acesta primind premiul special pentru cel mai bine clasat junior sub 12 ani.

Celelalte două premii speciale au fost acordate lui Ioan Zaharie (CSO Cugir), la categoria veterani, şi junioarei Diana Alexandra Ciungan (CS Logic 64 Braşov) la secţiunea feminin.

Pentru juniorii albaiulieni turneul a reprezentat ultimul antrenament oficial înaintea campionatelor naţionale de copii şi juniori care se vor desfăşura în perioada 1-12 aprilie la Călimăneşti-Căciulata.


 


Adrian Secheres s-a impus in Festivalul sahist Muehlbach de la Sebes Adrian Secheres s-a impus in Festivalul sahist Muehlbach de la Sebes Adrian Secheres s-a impus in Festivalul sahist Muehlbach de la Sebes Adrian Secheres s-a impus in Festivalul sahist Muehlbach de la Sebes Adrian Secheres s-a impus in Festivalul sahist Muehlbach de la Sebes Adrian Secheres s-a impus in Festivalul sahist Muehlbach de la Sebes
Taguri: Adrian Secheres, s-a impus, festivalul, sahist, Muelbach, Radu Roncea, Sebes, Radu Tampea, Kaunz Werner, Mihnea Costachi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>