#442
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Poluare pe raul Sebes

Poluare pe raul Sebes

Revista nr. 177 | 23-03-2013 | Alexandru Mitchievici


Joi, 21 martie 2013, pe râul Sebeş a fost semnalată poluare cu o substanţă albă. Cel mai probabil poloarea vine de la firma Pehart S.A. Petreşti, singura firmă importantă situată în amonte de municipiul Sebeş.

Garda de Mediu Alba are şansa să îşi facă treaba, să situeze această poluare şi poate să găsească vinovatul care a deversat coloranţi în râul Sebeş.

În Sebeş există un alt poluator principal, Kronospan SRL, care însă nu este implicat în această situaţie de pe râul Sebeş.


 

Taguri: poluare, raul Sebes, Pehart, Petresti, langa, firma, garda, mediu, alb, coloranti

Ratari

Criticisme (1)

Dani
24-03-2013
Domnule ziarist de 3lei cincizeci. Din cate stiu eu, deontologia profesionala presupune documentare anterior unei incriminari. In locul dvs mi-as da foc la toate diplomele. Inclusiv cea de absolvire a gradinitei. Sunteti constient ca trebuie si sa raspundem de faptele noastre, nu? Atat cei care polueaza cat si cei care spun porcarii. Ps. Cu siguranta Garda de Mediu stie deja cine este poluatorul si cu ce s-a poluat. Asa de curiozitate, cred ca ar trebui sa mergi pana la ei sa-i intrebi. Si dupa sa scri un adevar. Nu o mizerie.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>