#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Actorii grupului Skepsis, curs intensiv cu regizorul Eugen Stroe Nacht

Actorii grupului Skepsis, curs intensiv cu regizorul Eugen Stroe Nacht

Revista nr. 177 | 19-03-2013 | Alexandru Mitchievici


Regizorul Eugen Stroe Nacht se află la Alba Iulia. Timp de 8 zile invitatul venit din Israel va susţine un curs intensiv de aprofundare a formării tinerilor actori în arta dramatică.

Eugen Stroe Nacht continuă linia profesională deschisă de tatăl său (celebrul regizor, actor şi comic Nicolae Stroe) şi de maestrul său, cunoscutul regizor de teatru şi film Peter Brook, care a marcat decisiv dezvoltarea teatrului în secolul XX.

În perioada 15-23 martie actorii grupului albaiulian Skepsis se perfecţionează la cursul regizorului coordonator: sunt aprofundate direcţii fundamentale în arta actorului, sunt iniţiaţi în abordarea genului de teatru Comedia dell Arte – gen teatral în care se va înscrie următorul spectacol ce va fi prezentat publicului în această primăvară.

Pentru această colaborare specială Grupul Skepsis a fost sprijinit de partenerii săi: Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi a Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, fiind un nou pas în demersul de transformare a trupei în Teatru Comunitar.


 

Taguri: actori, grupul, Skepsis, curs, intensiv, regizor, Eugen Stroe Nacht, Alba Iulia, teatru, comunitar

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>