#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Andreea Paul-Vass, atac la diploma si andrelele Elenei Udrea

Andreea Paul-Vass, atac la diploma si andrelele Elenei Udrea

Revista nr. 176 | 11-03-2013 | Alexandru Mitchievici


Din tabăra lui Vasile Blaga fac parte şi câteva doamne, foarte tinere, dar bune de gură.

Prezentă la Alba Iulia pentru prezentarea moţiunii Blaga, deputatul Raluca Turcan a declarat: „Mă cunoaşteţi, eu sunt un om de construcţie, un om de echipă şi care gândeşte pozitiv şi aşa mi-aş dori să fie şi această competiţie: una frumoasă, a soluţiilor, a argumentelor şi nu una a jignirilor. Din nefericire văd unii competitori pentru preşedinţia Partidului Democrat Liberal care parcă au intrat într-o competiţie pentru jigniri şi acum în ultimul ceas încearcă să reproducă un fenomen care a dus la dezastrul PDL, şi anume împărţirea partidului în buni şi răi, noi şi vechi, experimentaţi sau neexperimentaţi, reformaţi sau reformişti.
Eu nu vreau să câştige preşedinţia partidului cei care îşi jigneşti mai tare colegii, ci vreau să câştige acela care poată să unească fiecare membru în jurul unui scop comun: eu cred că acel om este Vasile Blaga”.

Raluca Turcan: „Eu cred că nu măsurile de austeritate ne-au adus unde ne-au adus, ci dublul standard, faptul că nu am mai fost credibili: ceream austeritate, dar nu arătam compasiune faţă de cei cărora le ceream austeritate. La asta trebuie să renunţăm şi de acea atunci când vorbim de dreptate, demintate, libertate, familie, credinţă, respectul faţă de lege, trebuie să fim credibili, nu doar să declarăm că susţinem aceste valori. Vasile Blaga este un om foarte credibil să suţină valorile europene ale PDL.
Uitaţi-vă în jurul lui Vasile Blaga ce fel de oameni sunt, sunt oameni care niciodată nu au stat ascunşi. Tot timpul ia-ţi văzut susţinând şi apărând interesul public, şi atunci când am luat măsurile de austeritate am spus că ele sunt necesare pentru a stabiliza România economic şi a crea premizele relansării economice, am susţinut şi apărat Statul de drept şi pe preşedintele României la Referendumul de astă vară chiar dacă ştiam că ne va fi greu nouă individual în competiţiile pentru Parlament, pentru că urma ca alegerile parlamentare să fie de fapt turul doi la Referendum, însă niciodată nu am stat pe margine. Eu cred că de astfel de oameni are nevoie PDL. Şi mai avem nevoie de ceva, ca de aer: avem nevoie de o competiţie corectă şi onestă la finalul căreia să ieşim întăriţi şi uniţi, nu împărţiţi, nu despărţiţi”.

Deputatul Andreea Paul-Vass
a fost mult mai acidă, mai ales la adresa Elenei Udrea, contracandidatul principal al lui Vasile Blaga la şefia PDL-ului:
„Am şi eu un vis: PDL dincolo de lozinci. Nu vreau să opun unui USL, care este un partid al lozincilor, un alt PDL, tot al lozincilor şi iluziilor. Nu! Îmi doresc un PDL de cuvânt, care să facă exact ceea ce spune că face. După 24 de ani de democraţie, nu-i mai păcăleşti pe români cu vorbe, nici cu andrelele, nici cu voturi.
Tot în acest vis PDL se aşează pe dublu profesionalism: în meserie şi în politică.
Eu văd aici în sală educatoare, învăţătoare, învăţători, profesori. Pun preţ foarte mult pe educaţia autentică, pe diploma luată PE BUNE, nu la „Dimitrie Cantemir, cu regret. Vreau profesionalism într-o meserie, pentru că nu poţi să performezi în plitică dacă nu ai o meserie clar definită, dacă nu eşti foarte bun în ceva...
Dar cum spunea Vasile Blaga, am pierdut minţile şi sufletele oamenilor, pe astea trebuie să le recâştigăm. Cum altfel decât spunându-vă numele viitorului preşedinte al PDL. Este format din 5 litere, ultima literă este A. Se numeşte MUNCA. Munca cu mintea şi cu sufletul pentru PDL şi pentru o România dreaptă. Opoziţia nu se face la televizor doar, ci în Parlament, şi acolo ne mişcăm bine chiar dacă suntem tineri şi proaspeţi, se face pe teren şi abia apoi la televizor, pentru că s-au săturat românii de vorbe şi de forme fără fond. Avem nevoie de fond şi iată aici fondul problemei: echipa lui Vasile Blaga”.

Andreea Paul-Vass a încheiat poetic: „Am prietene vechi aici în Alba Iulia, am organizat tare multe evenimente împreună. Dar vreau să spun tuturor doamnelor şi domnilor:
E prea puţin să fii o floare,
E naiv să fii o stea,
E absurd să fii crăiasă,
Dar femeie e ceva”.

 

Taguri: Andreea Paul Vass, atac, diploma, Dimitrie Cantemir, andrelele, Elena Udrea, Raluca Turcan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>