#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Belodedici, Prodan si Vladoiu vin la Alba Iulia la deschiderea Campionatului Universitar de Fotbal

Belodedici, Prodan si Vladoiu vin la Alba Iulia la deschiderea Campionatului Universitar de Fotbal

Revista nr. 175 | 10-03-2013 | Alexandru Mitchievici


Începând cu 11 martie 2013, Student Sport va fi prezent în unele dintre cele mai importante oraşe din România, cu ocazia Campionatelor Sportive Universitare. Prima competiţie va avea loc la Alba Iulia, deschiderea urmând să aibă loc pe 11 martie 2013, la aula Universităţii, începând cu ora 15.00.

Publicul albaiulian are ocazia să vadă spectacole de majorete, concursuri. Punctul de atracţie îl va constitui un meci demonstrativ de fotbal între „Generaţia de Aur” şi o echipă a sponsorilor.

În echipa Generaţiei de Aur îi vom întâlni pe Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, George Ogăraru, Constantin Schumacher şi Daniel Prodan.

Campionatele Sportive Universitare au ambasadori renumiţi: este vorba de Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici, Virgil Stănescu şi Jean Vlădoiu.

Competiţiile universitare reunesc studenţi din 64 de universităţi, din 23 de centre universitare. Fazele locale se desfăşoară în 4 oraşe, urmând ca finala să aibă loc la Braşov.

În cadrul competiţiilor, organizatorii anticipează participarea a peste 1 000 de studenţi.

Etapele zonale vor avea loc la fotbal:
11-14 martie la Alba Iulia
18-21 martie la Iaşi
1-4 martie la Bucureşti
5-8 martie la Timişoara

Etapele zonale la baschet: 18-21 martie la Sibiu, 1-4 aprilie la Bucureşti, 8-11 aprilie la Bacău, iar la tenis 9-12 aprilie la Bucureşti.

Odată cu începerea competiţiilor universitare de baschet şi fotbal, se lansează pe 11 martie primul site al sportului universitar care va reuni informaţii din domeniul sportului universitar: www.sportuniversitar.ro

Mai notăm că rezultatele studiului cu privire la sportul universitar din România „Radiografia sportului universitar” a fost lansată în cadrul Conferinţei de Presă de la Federaţia Română de Fotbal, în data de 6 martie2013. Eşantionul folosit a fost reprezentat de 2.442 de studenţi din 23 de centre universitare din România.

Sponsorii Campionatelor Universitare Sportive sunt: Becks, Bergenbier, Borsec, Fan Courier, Qual Media, Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, Federaţia Română de Fotbal, Federaţia Română de Baschet, Federaţia Română de Tenis.


 

Taguri: Belodedici, Daniel Prodan, Jean Vladoiu, Alba Iulia, deschiderea, campionatul, universitar, fotbal

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>