#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
La Sebes se va construi un stadion de liga I

La Sebes se va construi un stadion de liga I

Revista nr. 14 | 17-01-2010 | Alexandru Mitchievici

CSM Sebeş va beneficia începând din acest an de un stadion modern. Primăria Sebeşului a decis finanţarea, realizarea unui stadion nou-nouţ pentru formaţia din Arini, echipă de liga a III-a. Doar studiul de fezabilitate al proiectului este estimat la suma de 40.000 lei.
Stadionul ar urma să răspundă cerinţelor şi normelor ligii a III-a: 8.000 de locuri pentru spectatori, vestiare moderne, sală de recuperare şi întreţinere fizică; pe lângă terenul de fotbal cu gazon de calitate, stadionul va fi prevăzut cu două terenuri de tenis şi un teren de minifotbal (teren de minifotbal care ar putea fi folosit şi de simplii locuitori ai Sebeşului).
Primarul Sebeşului Mugurel Sârbu, cel care a decis susţinerea acestui proiect, speră să demareze lucrările în curând, pentru ca până la finalul anului 2010 stadionul cel nou să poată să fie folosit.
Ca un amănunt interesant, echipa de prima ligă FC Unirea are un stadion dotat tot cu 8.000 de locuri.
În momentul de faţă CSM Sebeş se află pe locul 9 al seriei a VI-a din liga a III-a, iar evoluţia foarte bună din ultimele etape dau speranţe că echipa din Arini se va depărta suficient de zona fierbinte a retrogradării pentru ca Sebeşul să trăiască în linişte finalul ediţiei de campionat ediţia 2009/2010.
 


La Sebes se va construi un stadion de liga I La Sebes se va construi un stadion de liga I
Taguri:la, Sebes, se va construi, un stadion, liga I, CSM Sebes, Arini, Mugurel Sarbu, primaria

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>