#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Gicu Grozav scrie istoria la FC Unirea Alba Iulia

Gicu Grozav scrie istoria la FC Unirea Alba Iulia

Revista nr. 14 | 15-01-2010 | Alexandru Mitchievici

Celebrul antrenor româno-maghiar Ladislau Boloni s-a întâlnit prima dată cu Gicu Grozav în vara anului 2009, când tânărul atacant albaiulian s-a aflat în Belgia pentru probe. Atunci nu s-a ajuns la nici o finalitate în privinţa plecării lui Grozav la Standard Liege.

Începutul anului 2010 pare însă mai favorabil unui transfer... istoric. Acum, după numeroase discuţii, FC Unirea şi Standard Liege au ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte plecarea lui Gicu Grozav în Belgia la clubul de primă ligă antrenat de Ladislau Boloni. Născut în 29 septembrie 1990, Gicu Grozav este un produs 100% al fotbalului albaiulian: a fost descoperit de Neluţu Popa. În acelaşi timp, este rudă cu celebrul fotbalist Cornel Ţălnar, ajuns astăzi antrenor la Dinamo Bucureşti.

Conducerea uniristă speră să primească 300.000 euro pentru transferul lui Grozav, plus un anumit procent dintr-o viitoare transferare a sa. Ar fi cea mai importantă tranzacţie din istoria clubului FC Unirea!

„Cred eu că suntem pe ultima sută de metri a tratativelor... în zilele următoare definitivăm procedurile, actele de transfer. Este primul transfer de anvergură al Unirii Alba Iulia, este de bun augur şi sper să deschidă calea pentru alte transferuri mai substanţiale. Gicu este crescut de la 8 ani exclusiv de clubul FC Unirea şi vă daţi seama că este o mândrie pentru noi că am reuşit acest transfer, mai ales că echipele româneşti nu transferă până la ora asta decât în ţările arabe şi eventual Rusia”, a declarat Nicolae Lupu, cel mai important oficial unirist.

Taguri:Gicu Grozav, scrie, istorie, la, FC Unirea, Alba Iulia, transfer, Standard Liege, Belgia, Boloni, 300.000 euro

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>