#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Stefan Stoica a gasit libertatea chiar si dincolo de gratii

Stefan Stoica a gasit libertatea chiar si dincolo de gratii

Revista nr. 173 | 19-02-2013 | Alexandru Mitchievici


Luni, 18 februarie 2013, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a găzduit vernisajul expoziţiei „Visând Speranţa”, expoziţie care conţine lucrări de artă plastică realizate de doi deţinuţi de la Aiud: pictorul Ştefan Tărăbuţă şi sculptorul Florin Stoica.

La vernisaj a fost prezent doar Florin Stoica, originar din Deva, dar stabilit în Spania. Artistul a fost prezentat de arheologul Mihai Gligor – gazda evenimentului, Ciprian Sabău – director adjunct la Penitenciarul Aiud, Ioan Hădărig – directorul Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud şi artistul plastic Ştefan Balog – preşedintele Fundaţiei Inter-Art.

Pentru toate activităţile făcute, Florin Stoica va fi acceptat la comisia de eliberări condiţionate la începutul anului 2014. Când se eliberează, Florin Stoica se va întoarce în Spania, acolo unde îi este stabilită familia.

Florin Stoica are 39 de ani şi lucrează în piatră din 2005. De profesie este restaurator de mobilă, Stoica a început de vreo 8-9 ani să lucreze în piatră, în marmură, şi totul s-a transformat într-o pasiune artistică...

Expoziţia poate fi văzută până în data de 1 martie 2013, zilnic, între orele 10.00-14.00, la subsolul Palatului Apor.


 

Taguri: Stefan Stoica, a gasit, libertatea, dincolo, gratii, Stefan Tarabuta, Ioan hadarig, Ciprian Sabau, Stefan Balog

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>