#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea

Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea

Revista nr. 173 | 23-02-2013 | Alexandru Mitchievici


Credincioşii romanii-catolici din Rimetea, judeţul Alba, au sărbătorit sfârşitul iernii. Fărşangul înseamnă finalul unui an cu toate cele rele, aşadar un nou început.

Intrând în postul Paştelui, credincioşii au ultima mare petrecere a sezonului: Fărşangul.

Alături de primarul Szocs Francisc (reales în 2012, după ce 4 ani a lipsit de la Primăria Rimetea) s-a aflat Ion Dumitrel, nelipsit de la sărbătoarea Fărşangului. De asemenea, printre invitaţi s-au numărat subprefectul Cornel Murg, deputatul Ioan Dîrzu, Nicolae Căbulea - comandantul IPJ Alba şi alţii.

Din Ungaria au fost prezenţi Dr. Somagi Zoltan - primarul oraşului Tolna şi Nyitrai Andras - vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bacs-Kiskun.

În ciuda vremii excelente, au fost mai puţini turişti ca în alţi ani, dar au fost foarte mulţi copii veniţi de la şcoli din Ardeal care s-au bucurat de această frumoasă sărbătoare a maghiarilor de la Rimetea.


 


Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea Sute de turisti la Farsangul de la Rimetea
Taguri: sute, turisti, Farsangul, Rimetea, ingroparea, Szocs Francisc, Ion Dumitrel, Somagi Zoltan, Nyitrai Andras

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>