#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei se lupta pentru sefia PDL-ului

Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei se lupta pentru sefia PDL-ului

Revista nr. 173 | 24-02-2013 | Alexandru Mitchievici


După certurile de la Colegiul Director, în PDL s-au configurat 3 tabere pentru preluarea conducerii partidului: tabăra vechilor PD-işti care s-au în jurul lui Vasile Blaga, tabăra Elenei Udrea (susţinută de Traian Băsescu) şi tabăra aşa-zişilor intelectuali, tabără care o va avea candidat pe europarlamentarul Monica Macovei (fost procuror în perioada epocii Ceauşescu).

Cezar Preda: „Aşteptăm moţiunile. Eu nu sunt de acord cu chestiunea de a împărţi partidul în FSN-işti şi reformişti. Eu nu sunt FSN-ist nici în mentalitate, am intrat în politică în 1999, deci, din punctul meu de vedere, nu eram adresant, dar nu e bine să-i împarţi, oamenii gândesc diferit, suntem diferiţi, ne unesc principii şi valori”.

După ce Monica Macovei a cerut o săptămâna în plus pentru campania internă la şefia PDL-ului, Vasile Blaga i-a răspuns: „Vă înţeleg ironia”. Macovei a cerut ulterior 2 săptămâni, cerere care a generat un alt răspuns tăios: „Nu suntem la târg”. Monica Macovei nu a rămas însă datoare: „Eu vorbesc frumos”.

Controlând situaţia, Vasile Blaga i-a răspuns încă o dată: „Dragă, de ce bagi bâta prin gard pentru a doua oară? Te rog, candidează cu fruntea sus şi nu mai încerca alte şi alte lucruri”.

Un alt conflict mocnit a fost între Gheorghe Pinalti Ştefan şi Cristi Boureanu. Pinalti a cerut ca din comisia pentru organizarea alegerilor interne să nu facă parte cei nouă membri decişi de Colegiul Director, ci nouă oameni din judeţele cu cele mai bune scoruri în alegeri: „Să nu venim cu liste, să venim cu principii”.
Cristian Boureanu a răspuns: „Vorbim aici de respectarea statutului. Comisia a fost desemnată statuar şi acum venim cu propuneri la mişto. Iar să mergem pe la televiuni să explicăm decizii luate la mişto”.
Pinalti: „Dacă ai fi tu un Pinalti doi ar fi bine, dar nu ai tu valoarea asta”.
Vasile Blaga: „O să votăm statutar, nu ce a hotărât domnul Pinalti azi noapte cu alţii”.


*Foto: antena3.ro

Taguri: Vasile Blaga, Elena Udrea, Monica Macovei, lupta, sefia, PDL, Traian Basescu, Mircea Hava

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>