#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Congresul PNL fara surprize. Crin Antonescu, unicul candidat la sefia partidului

Congresul PNL fara surprize. Crin Antonescu, unicul candidat la sefia partidului

Revista nr. 173 | 22-02-2013 | Alexandru Mitchievici


În zilele 22-23 februarie 2013, la Bucureşti are loc Congresul extraordinar al PNL. Delegaţia Permanentă a PNL Alba a stabilit lista delegaţilor organizației județene la acest Congres: în primul rând e vorba de cei 5 reprezentanţi de drept (Teodor Atanasiu, senator PNL de Alba şi membru în Delegaţia Permanentă la nivel naţional a PNL, deputaţii PNL de Alba, Călin Potor şi Dan Coriolan Simedru, vicepreşedintele PNL Alba Simion Creţu, în calitate de reprezentant al organizaţiei județene, respectiv Florin Roman, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba. Delegaţia a desemnat în plus alţi 27 de delegaţi.

Să mai spunem că Delegaţia Permanentă a PNL Alba a stabilit calendarul Adunărilor generale pentru alegeri la organizaţiile liberale din judeţ: adunările generale vor debuta în 15 martie, iar ultima va avea loc în 8 iunie. Conferinţa Teritorială a PNL Alba va avea loc la Alba Iulia în 29 iunie.

La Congresul PNL se va candida pe listă. A fost anunţată o singură candidatură: Crin Antonescu. Disidenţii liberali (Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Ludovic Orban) au cerut alegeri fără liste, alegeri individuale, cerere care a fost respinsă.

Pe aceeaşi listă sunt aleşi preşedintele şi vicepreşedinţii PNL-ului, restul fucnţiilor fiind ocupate prin numire directă...


 

Taguri: Crin Antonescu, unicul, candidat, sefia, PNL, congres, Bucuresti, Teodor Atanasiu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>