#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Deputatul PSD Ioan Dirzu acuza ANI de transmitere de informatii false

Deputatul PSD Ioan Dirzu acuza ANI de transmitere de informatii false

Revista nr. 170 | 29-01-2013 | Alexandru Mitchievici


Prezentând adeverinţa de demisie de la ATOPA, hotărârea de retragere din Consiliul de Administraţie al SC Prefera SA, hotărârea de eliberare din funcţia de director de la Prefera (foto), hotărârea Consiliului Judeţean Alba privind încetarea mandatului de consilier judeţean, Ioan Dîrzu a dat următoarea declaraţie de presă:

„Am citit cu neplăcere informaţia transmisă de ANI către presă conform căreia m-aş afla în stare de incompatibilitate cu toate că nu am fost informat sau consultat de nimeni pentru a arăta şi explica faptul că toate posibilele situaţii au fost corectate respectând termenul legal.

Chiar dacă fac parte din categoria de parlamentari care susţin existenţa unei instituţii cu atribuţiile ANI, conducerea sa demonstrează din nou că este incapabilă să îşi desfăşoare activitatea obiectiv căutând cu disperare din nou să îşi dovedească fidelitatea faţă de regimul lui Traian Băsescu. Dacă ar fi aplicat legea ar fi verificat că toate stările de incompatibilitate au fost deja rezolvate şi raportate către Parlament respectând termenele legale.

De asemenea, solicit cu tot respectul presei să verifice mereu informaţiile prezentate de ANI din surse diferite conform normelor deontologice ale profesiei de jurnalist înainte să transmită informaţiile către opinia publică. Rolul mass-mediei este în opinia mea esenţial într-un sistem democratic şi de aceea are responsabilitatea să transmită informaţii verificate tocmai pentru a apăra drepturile persoanelor.

În acest sens mă prevalez de dreptul la propria imagine pentru a solicita publicaţiilor şi instituţiilor media care au preluat informaţia să publice un articol care să corecteze acuzele nejustificate.

Vă ataşez astfel documentele care dovedesc ieşirea din starea de incompatibilitate în termen legal”.

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba


 

Taguri: deputat, PSD, Ioan Dirzu, acuza, ANI, transmitere, informatii, false, acuzatii, presa

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>