#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Peste 500 de copii au primit jucarii prin donatii de la Fundatia Comunitara Alba

Peste 500 de copii au primit jucarii prin donatii de la Fundatia Comunitara Alba

Revista nr. 166 | 27-12-2012 | Alexandru Mitchievici


Este pentru al patrulea an consecutiv când Fundaţia Comunitară Alba a organizat campania „Fabrica de Bucurii” care a stârns jucării pentru copiii din judeţ cu care soarta a fost mai puţin îngăduitoare.

Aşadar s-au strâns peste 800 de jucării strânse care au ajuns la copii fără posibilităţi prin intermediul unor organizaţii care îi au în responsabilitate. Astfel, Fundaţia Comunitară Alba a donat jucării Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Asociaţiei Caritas Alba Iulia, Asociaţiei Pakiv România, Parohiei Ortodoxe Sântimbru, Societăţii de Ajutorare Diakonia, Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba (pentru secţiile de pediatrie şi infecţioase, dar şi pentru creşa de copii) şi Asociaţiei SM Speromax Alba - la finalul campaniei jucăriile au ajuns la copiii aflaţi în ocrotirea sau responsabilitatea acestor organizaţii.

De asemenea copiii din Centrul Maternal „Speranţa” din Căminul „Steaua Speranţei” şi cei din Casa de tip familial „Riţa Gărgăriţa” din Bărăbanţ au primit jucăriile chiar de la angajaţii şi voluntarii Fundaţiei Comunitare Alba.

„Dacă anul trecut 158 de copii din judeţ au primit jucării, anul acesta sunt peste 500, iar asta se datorează nu doar numărului impresionant de jucării primite, ci şi faptului că am colaborat foarte bine cu alte organizaţii neguvernamentale şi instituţii din judeţ care au copii în ocrotire, multiplicând astfel responsabilitatea noastră, a tuturor, în comunitate. Toţi copiii s-au bucurat atunci când au primit jucăriile. Chiar dacă acestea nu au fost noi, au fost în stare bună şi foarte bună, iar asta arată sufletul deosebit al celor care le-au donat”, a declarat Dorin Sava, directorul executiv al Fundaţiei Comunitare Alba.


 

Taguri: peste, 500, copii, Alba, au primit, jucarii, donatii, fundatia, comunitara, Alba, Dorin Sava, DGASPC, Caritas

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>