#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Ovidiu Scridon si Silvan Stancel, concert de final de an... la Alba Iulia

Ovidiu Scridon si Silvan Stancel, concert de final de an... la Alba Iulia

Revista nr. 165 | 21-12-2012 | Alexandru Mitchievici


După Bucureşti - 17 decembrie, Craiova - 18 decembrie, Timişoara - 19 decembrie, Lugoj - 20 decembrie, Silvan Sâtncel şi Ovidiu Scridon vor susţine ultimul concert din an la... Alba Iulia. Aceasta se va întâmpla sâmbătă, 22 decembrie 2012, ora 19.00, la Sala Unirii, în cadrul Festivalului Iernii.

Silvan îşi prezintă realizările din anul care se încheie: „Am avut alături de artistul Ovidiu Scridon (www.ovidiuscridon.ro) peste 80 de concerte în 2012 şi toate au fost deosebite. Mulţi oameni, public cald şi numeros care aproape de fiecare dată ne-a bisat în picioare… Am concertat în mai toate oraşele mari ale ţării, iar acolo unde am cântat prima dată am fost invitaţi cel puţin şi a doua oară, fapt pentru care le mulţumim şi pe acestă cale tuturor organizatorilor şi celor care ne-au onorat cu prezenţa în sală. Am cântat în diverse locuri, pe scene de teatru, cluburi, pub-uri, case de cultură, în aer liber la evenimente de genul Zilele Oraşului…, scene de festivaluri internaţionale etc. şi fiecare loc a avut ceva diferit şi aparte. Am fost invitaţi la televiziuni şi posturi de radio naţionale, regionale, locale şi am încercat prin toate canalele disponibile să ţinem mereu legătura cu cei care ascultă muzica noastră, care iubesc chitara şi muzica acustică în general.

Pentru mine şi Ovidiu a fost un an provocator pentru că nu este simplu să inventezi mereu ceva nou, să diversifici repertoriul, să improvizezi de fiecare dată pentru ca fiecare concert să fie unic… ne dorim ca acest principiu să-l putem păstra şi pe viitor. Dincolo de concerte, Ovidiu Scridon şi-a lansat anul acesta primul volum de versuri „Portretul unui gând”, care a fost foarte bine primit.

S-au vândut deja două tiraje şi a fost invitat la târguri internaţionale de carte sau teatru, de exemplu Târgul Internaţional de Carte şi Muzică Braşov - organizat de Libris - şi Festivalul Internaţional de Teatru „Poveşti” organizat de către Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.

Şi pentru mine a fost un an încărcat pentru că dincolo de concerte am reuşit după un an de lucru în studio să-mi imprim în totalitate primul album intitulat „Blondă sau brunetă” şi am reuşit să realizez partea foto cu artistul Dávid Botond www.davidbotond.com. Dincolo de toate acesta am avut şi ce-a de-a şaptea tabără de chitară www.tabarachitara.ro la care au participat tineri şi adulţi din toată ţară.

Ziua de 1 ianuarie 2013 ne aşteaptă cum altfel decât tot cu un concert!? Cei de la Pensiunea Râmeţ www.pensiunearamet.ro susţin că le-am purtat noroc şi ne-au invitat din nou. Prin urmare primul concert pe 2013 ne prinde la o cabană din munţii Apuseni, într-o atmosferă intimă de şemineu şi vin fiert. Vino şi tu !”


 

Taguri: Ovidiu Scridon, Silvan Stancel, concert, final, an, 2012, Alba Iulia, festivalul, iernii, sala, unirii, chitara, muzica, live

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>